Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε ο 51χρονος φύλακας που ομολόγησε ότι ασελγούσε σε 27χρονη ΑμεΑ

Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε ο 51χρονος φύλακας που ομολόγησε ότι ασελγούσε σε 27χρονη ΑμεΑ

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα κρίθηκε ο 51χρονος φύλακας ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος 27χρονης ΑμεΑ που είναι τρόφιμη στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) Εύβοιας (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Εύβοιας), στο Βαθύ Αυλίδας, μία εκ των τριών αποκεντρωμένων μονάδων του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται, την Τρίτη (16-03-2021) ο 51χρονος φύλακας, που εργάζεται πάνω από 20 χρόνια στο συγκεκριμένο Παράρτημα ΑμεΑ Εύβοιας, εντοπίστηκε από εργαζόμενο σε εσωτερικό χώρο του Παραρτήματος να ασελγεί σε 27χρονη τρόφιμη ΑμεΑ.

Ο 51χρονος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Σημειώνεται επίσης πως γίνεται έρευνα αν προέβη σε τέτοιες πράξεις και σε βάρος άλλων τροφίμων ΑμεΑ του Παραρτήματος.

Όπως αναφέρεται η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση έως τώρα για την σύλληψη του 51χρονου, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η απολογία του 51χρονου διήρκησε από τις 9:00 εως τις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και ζήτησε συγγνώμη, με τον δικηγόρο του επίσης να ζητά επιείκεια λόγω των προβλημάτων υγείας που έχει ο 51χρονος.

Πηγή: eviazoom.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter