«Χουντόμυγα» τσίμπησε τον Μπάμπη «σοβαρή Χρυσή Αυγή»; (Video)

«Χουντόμυγα» τσίμπησε τον Μπάμπη «σοβαρή Χρυσή Αυγή»; (Video)

Από τα ρούχα του βγήκε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με το πρωτοσέλιδο της «Αυγής», το οποίο είναι αφιερωμένο στη μαύρη επέτειο του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών. Ο βουλευτής της ΝΔ και μέχρι πρότινος δημοσιολόγος του ΣΚΑΪ για κάποιον άγνωστο λόγο αντιλήφθηκε ότι η ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς «παίζει» με τα σύμβολα για να «παρουσιάσει ότι σήμερα η Ελλάδα ζει στη δικτατορία». Πληρωμένη ήταν η απάντηση της Κατερίνας Παπανάτσιου, θυμίζοντας στον πολιτικό της αντίπαλο τις αλησμόνητες δηλώσεις περί «σοβαρής Χρυσής Αυγής».

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο Μπ. Παπαδημητρίου έδειξε στο Σώμα το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» με τον τίτλο: «54 χρόνια μετά το πραξικόπημα» και ισχυρίστηκε πως πρόκειται για ατόπημα «υπό την κάλυψη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ» που αποσκοπεί «να παρουσιάσει ότι σήμερα η Ελλάδα ζει στη δικτατορία».

Δείτε το βίντεο:

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα από αυτόν που ζητούσε μία σοβαρότερη Χ.Α.»

Άμεση ήταν η απάντηση της βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κατερίνας Παπανάτσιου, η οποία αντέτεινε ότι «δεν δεχόμαστε μαθήματα από τον άνθρωπο που ζητούσε μία σοβαρότερη Χ.Α.». «Παραλληλισμός της Αριστεράς με δικτατορίες είναι ένα και το αυτό με τη θεωρία των δύο άκρων» επισήμανε και συμπλήρωσε πως κανείς δεν θα ξεχάσει τα βασανιστήρια, τις εξορίες, τις φυλακίσεις και τα στρατοδικεία. Κάλεσε δε τον Μπ. Παπαδημητρίου να ανακαλέσει όσα είπε ή να ζητήσει να σβηστούν από τα πρακτικά τα λεγόμενά του.

Δείτε το βίντεο:

«Χουντόμυγα» τον τσίμπησε;

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πολύπειρος ρεπόρτερ για να διαπιστώσει ότι η εφημερίδα αποφάσισε να αφιερώσει το πρωτοσέλιδό της στην αποφράδα μέρα έναρξης του πραξικοπήματος για λόγους συλλογικής μνήμης και απόδοσης τιμής σε όσους βασανίστηκαν, εξορίστηκαν ή φυλακίστηκαν κατά τη διάρκεια της επταετίας. Ούτε η φωτογραφία, ούτε κάποιο «χτύπημα» στο πρωτοσέλιδο οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για αντανάκλαση του παρελθόντος σε χρόνο ενεστώτα. Γι΄ αυτό και τα «παιχνίδια συμβόλων» που επινόησε ο βουλευτής της συμπολίτευσης καθίστανται ντε φάκτο παιχνίδια του μυαλού του. Και μόνο. Εκτός κι αν τον τσίμπησε κάποια «χουντόμυγα».

Το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter