10+ φωτογραφίες από την τεχνική βάση των Canadair στην Ελευσίνα (Photos)

10+ φωτογραφίες από την τεχνική βάση των Canadair στην Ελευσίνα (Photos)

Η τεχνική βάση των αεροσκαφών πυρόσβεσης τύπου Canadair, όπως την είδε ο φωτογραφικός φακός, την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017. 

Στο αεροδρόμιο της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ελευσίνα βρίσκεται η βάση των αεροσκαφών πυρόσβεσης καθώς και η βάση υποστήριξης τους. 

Κάθε αεροσκάφος μετά από 1300 ώρες πτήσης (περίπου τρία καλοκαίρια) αποσύρεται και συντηρείται εξ ολοκλήρου.

Τι είπε ο πρωθυπουργός μέσω ασυρμάτου προς όλες τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας και του ελληνικού λαού: 

Απέραντη και βαθιά ευγνωμοσύνη στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας και για λογαριασμό ολόκληρου του ελληνικού λαού, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της πτήσης με ελικόπτερο πάνω από τις καμένες περιοχές της Ανατολικής Αττικής και την επίσκεψη του στο Φυλάκιο της Αγίας Κυριακής.

Μέσω ασυρμάτου ο κ. Τσίπρας απευθύνθηκε σε όλες τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, λέγοντας: «Προς όλες τις δυνάμεις να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση και ευγνωμοσύνη. Την απέραντη ευγνωμοσύνη εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας και για λογαριασμό ολόκληρου του ελληνικού λαού για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλετε όλες αυτές τις ημέρες. Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς βρίσκεστε για τέσσερα συνεχόμενα μερόνυχτα εδώ, αλλά καταφέρατε κάτι πολύ σημαντικό: να περιορίσετε μια καταστροφική πυρκαγιά. Ευτυχώς, δεν έχουμε θύματα, ανθρώπινες ζωές. Έχουμε τον περιορισμό της καταστροφής μέσα από τις υπεράνθρωπες προσπάθειές σας. Χρειάζεται εγρήγορση, αλλά θέλω να σας εκφράσω τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστούμε θερμά. Σας ευχαριστούμε θερμά για ό,τι κάνετε».
















Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter