100 χρόνια από τη Ρώσικη Επανάσταση, στο Docville

100 χρόνια από τη Ρώσικη Επανάσταση, στο Docville

-Οι δέκα ημέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο μέσα από τη ρώσικη avant garde. Μια περιήγηση στις εκθέσεις που έχουν ετοιμάσει τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου για τη ρώσικη επανάσταση.

-Η μιντιακή ανασκόπηση της χρονιάς και ο ανατρεπτικός μιντιακός καζαμίας του 2017

-Θέατρο: Τα 10 πιο φρέσκα πρόσωπα της χρονιάς που φεύγει. Ακόμα επιλέγουμε τις δέκα πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για τους επόμενους έξι μήνες. Στη λίστα μας υπάρχουν κωμωδίες, σάτιρες, πολιτικά και κοινωνικά δράματα καθώς και διασκευές αριστουργηματικών λογοτεχνικών κειμένων.

-Σινεμά: Ότι έγινε μέσα στο 2016 και ότι ανυπομονούμε να δούμε μέσα στο 2017 στη μεγάλη οθόνη. Από το Όσκαρ του Ντι Κάπριο μέχρι το Όσκαρ (που όλοι ευχόμαστε να…δαγκώσει) του «Αστακού»! Επίσης τα 10 πιο δυνατά χαρτιά της νέας σεζόν: από το σίκουελ του «Trainspotting» έως το φρέσκο – και δια χειρός Ρίντλεϊ Σκοτ- «Blade Runner 2049».

-Αρχιτεκτονική: Τα σύγχρονα θαύματα του νέου έτους, διασκορπισμένα και στις 4 γωνιές του πλανήτη, απλώς μας αφήνουν άφωνους.

-Βιβλίο: Οι καλύτερες εκδόσεις παλιάς και νέας εσοδείας. Με άκρως υποκειμενικό κριτήριο επιλέγουμε κάποιους τίτλους που ξεχωρίσαμε την προηγούμενη χρονιά και κάποιους που περιμένουμε να διαβάσουμε την καινούργια.

-Αυτοκίνητο: Τα νέα μοντέλα του 2017 που θα συζητηθούν και θα… κυκλοφορήσουν περισσότερο στους ελληνικούς δρόμους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter