1.000.000$ θα κοστίσει στον Ρονάλντο η υπεράσπιση για τις καταγγελίες βιασμού

1.000.000$ θα κοστίσει στον Ρονάλντο η υπεράσπιση για τις καταγγελίες βιασμού

Ένα εκατομμύριο δολλάρια, πρόκειται να κοστίσει η στρατηγική υπεράσπισης του Κριστιάνο Ρονάλντο, απέναντι στις καταγγελίες για τον βιασμό της Κάθριν Μαγιόργκα το 2009 και των άλλων κατηγοριών που προέρχονται από το δικαστήριο της Νεβάδα. 

Αυτό αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», σημειώνοντας ότι ο διάσημος Πορτογάλος, είναι αναγκασμένος να βασιστεί σε μια στρατιά πλουσίων επαγγελματιών.

Η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα, θα φέρει νέα στοιχεία στο φως, αφού όπως σημειώνει το BBC, θα γίνουν αποκαλύψεις με περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία.

Η Gazzetta Dello Sport υπογραμμίζει ότι η Μαγιόργκα έπρεπε να κάνει μια λίστα με τα ονόματα όλων των προσώπων στα οποία είχε δώσει λεπτομέρειες για το βράδυ της 13ης Ιουνίου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντως, σύμφωνα με την Sun, έχει αναθέσει την υπόθεση υπεράσπισης στο γραφείο Πέτερ Κρίστιανσεν στο Λας Βέγκας, αντί περίπου ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Εκεί θα δημιουργηθεί μία υπερ-ομάδα. Ανάμεσά τους, ένας ιατροδικαστής, ένας πρώην αστυνομικός και ένας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων για να χειριστεί την υπόθεση με τα μέσα ενημέρωσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter