107 μαθητές και 40 εθελοντές καθηγητές στο Κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου

107 μαθητές και 40 εθελοντές καθηγητές στο Κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Με 107 μαθητές/τριες και 40 εθελοντές καθηγητές/τριες, ξεκίνησε επίσημα με Αγιασμό η 7η σχολική χρονιά για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αγίου Δημητρίου, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Η Δήμαρχος, Μαρία Ανδρούτσου, στο σύντομο χαιρετισμό της, ευχήθηκε καλή και δυναμική χρονιά για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και ευχαρίστησε από καρδιάς τους εθελοντές για το σπουδαίο τους έργο.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Επικεφαλής του Φροντιστηρίου Πάνος Μπαντούνας αναφέρθηκε στις φετινές επιτυχίες στις Πανελλαδικές εξετάσεις που άγγιξαν ποσοστό 78,3% και τόνισε ό,τι η ανοδική πορεία της δομής οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων και ιδιαιτέρως στο μεράκι και στο πάθος των εθελοντών και εθελοντριών.

Ακολούθησε ενημέρωση των γονέων για τη λειτουργία της δομής και διανομή του προγράμματος από τον ανώτερο συντονιστή και μέλος του ΟΠΚΑΠ Πέτρος Τασσόπουλος και τα στελέχη της δομής Μιχαέλα Λούκου, Νατάσσα Παναγιωτοπούλου, Θανάση Σταυριανόπουλο και Αναστασία Βρεττού. Από τη Διοίκηση δόθηκαν συμβολικά δώρα (φάκελος, τετράδιο, στυλό) στις μαθήτριες και στους μαθητές.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι: Γεωργία Αδαμοπούλου, Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Πρεκετές, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Νέα Πνοή – Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο, Άγγελος Γαβαλάς, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αναστάσιος Αδαμόπουλος, Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Ελένη Χατζηδημητριου, π. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασιλεία Αλεξίου, Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας, Χαράλαμπος Μπέλλος, Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιάννης Παναγόπουλος, Όλγα Σιουμπάλα και Γεώργιος Κοκοτσάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αρετή Τζαμπαζόγλου, π. Δημοτική Σύμβουλος, Ιωάννα Καρούτη, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων και Χαράλαμπος Βλαχόπουλος, Υποδιευθυντής 3ου Λυκείου

Πηγή: notia.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter