12 Μικρά απίστευτα γκατζετάκια για να κάνετε τη διατροφή σας πιο… παιχνιδιάρικη (Photos)

12 Μικρά απίστευτα γκατζετάκια για να κάνετε τη διατροφή σας πιο… παιχνιδιάρικη (Photos)

Εσείς χρησιμοποιείτε …προφυλακτικά κρασιού ή καρπουζιού; Τι μπορείτε να κάνετε όταν είστε στο σούπερ μάρκετ και η ετικέτα έχει “ψιλά γράμμάτα”. Πόσες μπύρες μπορείτε να μεταφέρετε σε ποτήρια μιας χρήσεως;

Σας παρουσιάζουμε 12 απλές αλλά έξυπνες ιδέες που δίνουν λύσεις και σε κάθε περίπτωση δείχνουν το κέφι και την εφευρετικότητα όσων κάθησαν να λύσουν υπαρκτά και ανύπαρκτα προβλήματα.

Ας ξεκινήσουμε με την σακούλα για να μεταφέρετε χωρίς απώλειες την πίτσα σας.

Είστε στο σούπερ μάρκετ, ξεχάσατε τα γυαλιά πρεσβυωπίας, ή δεν τα ξεχάσατε, ή δεν τα χρειάζεστε καν, αλλά η ετικέτα είναι γραμμένη με τόσο μικρά γράμματα που μόνο ένας ισχυρός μεγεθυντικός φακός μπορεί να σας φανεί χρήσιμος. Ιδού η λύση!

Φαγητό στο γραφείο ή στην εξοχή… και μετά θέλεις οδοντογλυφίδα. Ιδού το πιρούνι με την ενσωματωμένη οδοντογλυφίδα.

Σας αρέσει το κινέζικο και θέλετε να τρώτε με “ξυλάκια”. Οκ, πάντως αν σπάσουν τα νεύρα σας απλώς κρατείστε το παρακατω πιρούνι-chopstick ανάποδα και απολαύσε το κινέζικο σας.

Το αβοκάντο ταιριάζει πολύ ωραία στις σαλάτες και όχι μόνο. Πότε όμως είναι έτοιμο να το απολαύσετε με τη γλύκα και τις μυρωδιές του;Ο παραγωγός αυτός έβαλε ένα αυτοκόλλητο με τρία χρώματα που σας δείχνει πότε το εξωτικό φρούτο είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Το ίδιο ισχύει για το μάνγκο!

Είσαι στο γήπεδο, θέλεις το κάτι τι σου αλλά θέλεις και να έχεις ένα χέρι ελεύθερο για φωτογραφίες, χειρονομίες … ή ότι άλλο κάνει κάποιος στο γήπεδο. Ιδού η απόλυτη ιδέα: Μπολάκι για τα φαγώσιμα με τρύπα για να περνάει το καλαμάκι του ποτού σας!

Προφυλακτικά για να μην χάνει το άρωμα και τη γεύση του το κρασί που  – απορίας άξιον – έμεινε για την επόμενη μέρα! Ιδού!

Πολλών χρήσεων προφυλακτικά για το μισό καρπούζι ή άλλο φρούτο που θέλετε να διατηρήσει την φρεσκάδα του.

Πάντα ήταν πρόβλημα πόσα ποτήρια μιας χρήσης με παγωμένη μπύρα μπορεί να κουβαλήσει κάποιος και να φτάσει στην παρέα με τα ποτήρια γεμάτα. Ιδού η απάντηση!

Μπύρα, μάλιστα και τα πατατάκια πώς βγαίνουν από μερικές ιδιαίτερες συσκευασίες; Ορίστε η απάντηση στην παρακάτω φωτογραφία. Με ειδικό εξοπλισμό να στέκεται …στο ύψος που προτιμάτε!

Και για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο! Το κουταλάκι με την ένδειξη για το πού βρίσκεται το κέντρο βάρους ώστε να στέκεται στο μπρίκι που φτιάχνετε το καφεδάκι σας!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter