12η ετήσια Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας WIND

Η WIND, υλοποιώντας με συνέπεια για 2η συνεχόμενη χρονιά τη νέα στρατηγική «20 Στόχοι για το 2020», εξέδωσε την 12η ετήσια Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Στην Έκθεση παρουσιάζεται αναλυτικά το κοινωνικό και το επιχειρηματικό αποτύπωμα της Εταιρείας για το 2018, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας δέσμευσής της για διαρκή συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία με όρους βιώσιμης ανάπτυξης, εναρμονιζόμενη πλήρως με την Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών ως το 2030 (SDGs).

Η Εταιρεία μέσα στο έτος κατάφερε να υλοποιήσει σημαντικό μέρος των Στόχων που έχει θέσει για το 2020.

Οι Στόχοι που επιτεύχθηκαν το 2018:

ü 100% ενεργειακοί έλεγχοι σε όλες τις εγκαταστάσεις

ü 92% δαπάνες σε εγχώριους προμηθευτές

ü 88% των εργαζομένων κάνει χρήση του προγράμματος WIND Flexy Work

ü 20% αύξηση διείσδυσης σε παιδιά και γονείς μέσω της ενημερωτικής εκστρατείας kids@safety

ü 71% δέσμευση των εργαζομένων

ü 24% γυναίκες σε θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης

ü 39,4 ώρες εκπαίδευσης ανά εργαζόμενο ετησίως

ü 33,8% αύξηση των εγγεγραμμένων συνδρομητών στις ψηφιακές υπηρεσίες

H επίδραση της WIND στην κοινωνία, τους ανθρώπους, το περιβάλλον, τους πελάτες και την οικονομία καταγράφεται με διαφανή και συστηματικό τρόπο στην 12η ετήσια Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας με περίοδο αναφοράς από 1η Ιανουαρίου 2018 έως και 31 Δεκεμβρίου 2018. Η έκθεση συντάχθηκε σύμφωνα με τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες του Οργανισμού Global Reporting Initiative – GRI STANDARDS, ενώ ακολουθεί τις αρχές του AccountAbility Principles Standard AA1000.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ηλεκτρονική έκδοση της Έκθεσης Εταιρικής Υπευθυνότητας 2018
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.