13 από τα καλύτερα memes για το πιο πολυσυζητημένο επεισόδιο του Game of Thrones (ΠΡΟΣΟΧΗ, SPOILER)

13 από τα καλύτερα memes για το πιο πολυσυζητημένο επεισόδιο του Game of Thrones (ΠΡΟΣΟΧΗ, SPOILER)

Το τρίτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα της σειράς, με τους πιστούς φαν της να το περιμένουν για περίπου δύο χρόνια και φυσικά τα memes που προκάλεσε πλημμύρισαν το ίντερνετ. 

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILER

Η «Μάχη του Γουίντερφελ» είχε διαφημιστεί ως ίσως η πιο πολυδάπανη και επική μάχη στον τηλεοπτικό κόσμο, με χιλιάδες κομπάρσους, και χρειάστηκε 55 νύχτες για να γυριστεί πριν φθάσει στους δέκτες.

Και η… νύχτα συνεχίστηκε και στους δέκτες, μια και ο φωτισμός ήταν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που διαπίστωσαν οι τηλεθεατές, καθώς, σε πολλές περιπτώσεις, κυριολεκτικά δε φαινόταν τι συνέβαινε και μάντευες μόνο από τον ήχο.

Πολυτιμότερος «παίκτης» της βραδιάς αναδείχτηκε η Άρια Σταρκ, η οποία σχεδόν κυριολεκτικά… από το πουθενά, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Night King, γλίτωσε από τα χέρια του και τον σκότωσε, διαλύοντας ταυτόχρονα και τον στρατό των νεκρών.

Λιγότερο… πολύτιμος αποδείχθηκε ο Μπραν, για χάρη του οποίου σκοτώθηκε ο Θίο Γκρέιτζοϊ, και ο οποίος, καθ΄ολη τη διάρκεια της μάχης είχε μπει απλώς σε ένα… τριπ, αν και πολλοί περίμεναν, πριν το επεισόδιο, ότι η στάση του στη συγκεκριμένη μάχη θα ήταν καταλυτική.

Κατά τα άλλα, πολλοί ήταν κι εκείνοι που έμειναν έκπληκτοι από τον… μικρό αριθμό των νεκρών πρωταγωνιστών, καθώς η σειρά μας έχει συνηθίσει να ξεκληρίζει ολόκληρες οικογένειες σε άσχετα επεισόδια, αλλά τελικά κράτησε ζωντανούς τους βασικούς χαρακτήρες στη «μητέρα των μαχών»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter