14 αντικείμενα «πρώτης ανάγκης» που αγοράζεις… μόλις κερδίσεις το Τζόκερ

14 αντικείμενα «πρώτης ανάγκης» που αγοράζεις… μόλις κερδίσεις το Τζόκερ

Τα πολλά εκατομμύρια ευρώ είναι δεδομένο ότι προσφέρουν πολλές και πολυτελείς επιλογές! Προφανώς, ακόμα και η επιλογή ειδών καθημερινή ανάγκης γίνεται υπό άλλη οπτική γωνία από αυτόν που θα πετύχει τους 5+1 μαγικούς αριθμούς στο τζάκποτ του Τζόκερ!

Αυτή την Κυριακή 4 Ιουνίου, το Τζόκερ μοιράζει 1.600.000 ευρώ… επομένως όλα είναι πιθανά!

Εμείς συγκεντρώσαμε μια λίστα με καθημερινά αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε όταν θα γίνετε πάμπλουτοι…

Οδοντόκρεμα με γεύση μέντα

89,42 €

Κανονικά, μια οδοντόκρεμα με γεύση μέντα δεν έχει κάτι το ξεχωριστό, ωστόσο η THEODENT σχεδίασε μια οδοντόκρεμα που περιέχει το πατενταρισμένο συστατικό Rennou. Μετά από την πρώτη χρήση, το Rennou δυναμώνει και προστατεύει τα δόντια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κάθισμα τουαλέτας

267,95 €

Ένα χειροποίητο κάθισμα τουαλέτας από ανθρακονήματα οπωσδήποτε τραβά τα βλέμματα. Κατασκευασμένο από φυσικά υλικά, είναι ελαφρύ, βγαίνει μόνο σε ένα μέγεθος και έχει κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων από την Carbon Fiber Gear· ακόμα να το αναζητήσετε;

Ακουστικά

570 €

Λένε ότι η μουσική ακούγεται πολύ καλύτερα μέσα από τα ακουστικά GOLDSTRIKER , καθώς φοράτε πραγματικά διαμάντια 24 καρατίων στα αυτιά σας. Εάν θέλετε να το διαπιστώσετε μόνοι σας, θα πρέπει να τα σκάσετε.

Μάλλινες κάλτσες

1.062 €

Οι μάλλινες κάλτσες της FALKE κυκλοφόρησαν σε πολύ περιορισμένο αριθμό· μόλις 10 ζευγάρια. Οι κάλτσες είναι από μαλλί βικούνιας. Το μαλλί αυτού του ζώου θεωρείται το σπανιότερο και το ακριβότερο στον κόσμο.

Φωτιστικό σύννεφο

3.003 €

Το συννεφάκι αυτό είναι ένα επώνυμο φωτιστικό της Kaufman Mercantile, το οποίο όχι μόνο φωτίζει το δωμάτιο αλλά αναπαράγει και τους χαρακτηριστικούς ήχους μιας καταιγίδας, τη βροντή και τον ήχο της βροχής. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και το χρώμα του σύννεφου.

Μαχαίρι κουζίνας

4.837 €

Το συγκεκριμένο μαχαίρι είναι απίστευτα ακριβό και πολύτιμο. Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ανθρακοχάλυβα, η λαβή από σγουρή σημύδα και ο χειροφυλακτήρας από ασήμι. Η συσκευασία του μαχαιριού περιλαμβάνει ένα λουστραρισμένο κουτί, μια δερμάτινη θήκη, ένα ακονιστήρι και ένα ειδικό έλαιο για μαχαίρια.

Μολύβι

11.970 €

Η γερμανική εταιρεία Faber-Castell, στην επέτειο της ίδρυσής της, κυκλοφόρησε ένα απλό μολύβι. Βέβαια, το μόνο απλό σε αυτό το μολύβι είναι η μύτη του. Το ίδιο το μολύβι είναι από ξύλο κέδρου, ενώ το καπάκι του είναι από λευκόχρυσο και διακοσμημένο με 3 διαμάντια.

                                                                                Monopoly

                                                                                 12.651 €

Τόσο δημοφιλής και τόσο ακριβή. Η ΖΟΝΤΙΚ αποφάσισε να καλύψει το ταμπλό με δέρμα και να κάνει τις επιγραφές από χρυσό και τα πιόνια από ασήμι. Ένα πραγματικά θείο δώρο για όσους αναζητούν την πολυτέλεια στις λεπτομέρειες.

iPhone 7

23.118 €

;Eνας κοσμηματοπώλης από το Liverpool, έφτιαξε μόνος του ένα παράλογα ακριβό μοντέλο ενός δημοφιλούς smartphone. Το σώμα του κινητού αποτελείται από χρυσό 24 καρατίων. Φοβάσαι να αναπνεύσεις κοντά του, πόσο μάλλον να το κρατήσεις στα χέρια σου.

Ξυραφάκι

89.338 €

Τι θα λέγατε να αγοράζατε ένα ξυραφάκι, το οποίο είναι κατασκευασμένο από εξωγήινο υλικό; Δεν πρόκειται για αστείο. Η λαβή είναι κατασκευασμένη από ένα μέταλλο που μπορεί να βρεθεί μόνο σε υπολείμματα μετεωριτών. Οι λεπίδες, από την άλλη, είναι από λευκό ζαφείρι, ενώ οι πίροι είναι από πλατίνα. Μήπως έχετε κάνει ήδη χώρο στο μπάνιο σας για αυτό το φοβερό απόκτημα;

Χαρτί υγείας

1.392.130 €

Η Toilet Paper Man αποφάσισε να κάνει το χρυσό 24 καρατίων, που είχε στη διάθεσή της, χαρτί υγείας. Η τιμή δικαιολογείται από το υλικό. Η εταιρεία από την Αυστραλία είναι έτοιμη να πουλήσει ένα ρολό σε τιμή λίγο πάνω από τα 1,3 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, μην ανησυχείτε! Θα πάρετε μαζί και μια δωρεάν σαμπάνια για να γιορτάσετε αυτή τη «χρήσιμη» επένδυση που κάνατε.

Τσαγιέρα

2.680.000 €

Τίποτα σπουδαίο, απλά μια τσαγιέρα από τη συλλογή της Chitra. Είναι φτιαγμένη από χρυσό και διακοσμημένη με 1.500 διαμάντια και 500 ρουμπίνια. Ένα συνηθισμένο αντικείμενο για όσους μπορούν να διαθέσουν απροβλημάτιστα τα χρήματά τους. Και τα 2.7 εκατ. ευρώ δεν είναι καν η τελική τιμή, καθώς υπάρχουν διάφοροι υποψήφιοι αγοραστές.

Γυναικεία τσάντα

3.396.000 $

Η Mouawad λάνσαρε αυτή τη γυναικεία τσάντα, κατασκευασμένη από χρυσό 18 καρατίων και διακοσμημένη με 4.517 πολύχρωμα διαμάντια. Θα είναι σίγουρα πολύ χρήσιμη στις κοπέλες που πιστεύουν ότι όλα πρέπει να είναι πολύτιμα.

Δαχτυλίδι

62.500.000 €

Ένα δαχτυλίδι όχι με διαμάντια αλλά από διαμάντι. Η Shawish πήγε την κοσμηματοποιία ένα βήμα παραπέρα, παρουσιάζοντας αυτό το μοναδικό δαχτυλίδι. Βέβαια, οι Ελβετοί δεν ήταν ποτέ φειδωλοί με τα αξεσουάρ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter