15 από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους στο κόσμο ξυπνάνε τα αγρία χαράματα (Photos)

15 από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους στο κόσμο ξυπνάνε τα αγρία χαράματα (Photos)

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται όπως λέει και ο σοφός λαός.Οι οι άνθρωποι που ξυπνούν νωρίς το πρωί πιάνουν τη ζωή από τα μαλλιά, ολοκληρώνουν τις δουλειές τους πιο γρήγορα και εύκολα και μάλιστα πολύ πριν ο περισσότερος κόσμος σηκωθεί από το κρεβάτι του.

Ποιοι είναι οι 15 σούπερ πετυχημένοι άνθρωποι που ξυπνάνε υπερβολικά νωρίς το πρωί;

Tim Cook, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple (Apple CEO): Ξυπνάει στις 3:45 π.μ. και ξεκινάει την ημέρα του απαντώντας σε email για μια ώρα, έπειτα πηγαίνει στο γυμναστήριο, έπειτα στα Starbucks για καφέ και μετά στο γραφείο.

Michelle Obama, Πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ: Ξεκινάει την ημέρα της κάνοντας γυμναστική από τις 4:30 π.μ.

Τim Armstrong, Διευθύνων Σύμβουλος της AOL (Εταιρίας Υπηρεσιών Διαδικτύου ): Ξυπνάει στις 5 π.μ. κάθε μέρα για να γυμναστεί, να διαβάσει και να περάσει λίγο χρόνο με την μεσαία του κόρη που επίσης ξυπνάει πολύ νωρίς.

Ursula Burns, Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox (Εταιρεία τεχνολογίας που επιλύει προκλήσεις εκτύπωσης): Ξυπνάει στις 5:15 π.μ. για να στείλει email και να γυμναστεί. Η συγκεκριμένη πολλές φορές δουλεύει και μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.

Jeff Immelt, Διευθύνων Σύμβουλος GE (Μόνιμη επικεφαλής στον πίνακα της βρετανικής εφημερίδας «Financial Times» με τις 500 καλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου -βάσει της χρηματιστηριακής τους αξίας): Ξεκινάει την ημέρα του στις 5:30 π.μ. με γυμναστική.

Indra Nooyi, Διευθύνουσα Σύμβουλος PepsiCo: Η συγκεκριμένη είναι στο γραφείο της από τις 7 το πρωί.

Jack Dorsey, Διευθύνων Σύμβουλος Twitter και Square: Πριν καν ξημερώσει έχει ήδη τρέξει 6 μίλια. Ξυπνάει στις 5:30 π.μ. επομένως για να τρέξει και να διαλογιστεί πριν ξεκινήσει την ημέρα του.

Sergio Marchionne, Διευθύνων Σύμβουλος Fiat Chrysler: Ξυπνάει κάθε μέρα στις 3:30 π.μ. και είναι τρελός με τη δουλειά του. Λένε μάλιστα πως όταν στην Ιταλία είναι αργία πηγαίνει στις ΗΠΑ για να δουλέψει και όταν στις ΗΠΑ είναι αργία επιστρέφει στην Ιταλία.

Richard Branson, Ιδρυτής Virgin Group: Ξυπνάει κάθε πρωί στις 5:45 π.μ. για να γυμναστεί, να φάει το πρωινό του με την ησυχία του και να πάει στη δουλειά του.

Mary Barra, Διευθύνουσα Σύμβουλος General Motors: Βρίσκεται στο γραφείο της από τις 6 π.μ. όπου και πήγαινε πριν καν γίνει CEO.

Kara Goldin, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας Hint Water (Εταιρία που ασχολείται με την παραγωγή ενός είδους νερού το οποίο περιλαμβάνει και φρούτα): Ξυπνάει από τις 5:30 για να ρίξει μια ματιά στο πρόγραμμά της, να διαβάσει τα email της και να σιγουρετεί πως τίποτα απρόοπτο δεν συνέβη στη διάρκεια της νύχτας. Αμέσως μετά πίνει τον καφέ της, πάει μια βόλτα με τον άντρα και τα σκυλιά τους και ξεκινάει να δουλεύει στις 7:15.

David Cush, Διευθύνων Σύμβουλος Virgin America: Ξυπνάει στις 4:15 π.μ., στέλνει τα email του, διαβάζει τις εφημερίδες και πηγαίνει στο γυμναστήριο.

Sallie Krawcheck, Διευθύνουσα Σύμβουλος Ellevest: Ξυπνάει κάθε μέρα στις 4 π.μ. προκειμένου να οργανώνει το μυαλό της. “Φτιάχνω έναν καφέ, κρατάω τον φωτισμό χαμηλό, μερικές φορές ανάβω και το τζάκι”

Howard Schultz, Διευθύνων Σύμβουλος Starbucks: Βρίσκεται ήδη στο γραφείο του μέχρι τις 6 π.μ. Ξεκινάει την ημέρα του με λίγη γυμναστική (συνήθως κάνει μια βόλτα με το ποδήλατο μαζί με τη γυναίκα του) και αμέσως μετά πηγαίνει στο γραφείο.

Vittorio Colao, Διευθύνουσα Σύμβουλος Vodafone: Ξεκινάει την ημέρα του στις 6 κάνοντας γυμναστική. Έπειτα δουλεύει μέχρι τις 10:45 το βράδυ. Κάνει ένα διάλειμμα για δείπνο με την οικογένειά του και βρίσκεται στο κρεβάτι του στις 11:30 μ.μ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter