1,5 εκατ. ευρώ ζητάει ο τραγικός πατέρας και σύζυγος από τον ιδιοκτήτη των Jumbo

1,5 εκατ. ευρώ ζητάει ο τραγικός πατέρας και σύζυγος από τον ιδιοκτήτη των Jumbo

Εκδικάζεται σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή που έχει καταθέσει ο Υπάτιος Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας Βακάκη για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αθηνών- Λαμίας πριν από περίπου ένα χρόνο.

Υπενθυμίζεται, ότι το αυτοκίνητο του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, καρφώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 2017 με τεράστια ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημα του Υπάτιου Πατμάνογλου ο οποίος είδε να χάνονται μπροστά στα μάτια του, η γυναίκα και το παιδί του.

Ο νεαρός οδηγός της μαύρης Porsche κινούνταν με ταχύτητα 320 χλμ./ώρα, όταν πάτησε φρένο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και μπήκε στο πάρκινγκ του 82ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στέλνοντας ακαριαία στον θάνατο τη 33χρονη σύζυγο του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία και το ανήλικο αγοράκι τους Παύλο.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου με την αγωγή του στρέφεται σε βάρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ζητώντας αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον χαμό των αγαπημένων του προσώπων. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter