18 κλιμάκια του ΕΟΔΥ για τεστ στην Πέλλα

18 κλιμάκια του ΕΟΔΥ για τεστ στην Πέλλα

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με 18 κλιμάκια , διενεργεί από το πρωί του Σαββάτου συνεχείς ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας και συγκεκριμένα στους δήμους Αλμωπίας, Σκύδρας, Κρύας Βρύσης και Έδεσσας.

Έχουν πραγματοποιηθεί 735 rapid test εκ των οποίων τα 11 ήταν θετικά. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με στόχο να εντοπιστεί έγκαιρα και να περιοριστεί πιθανή διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο διοικητήριο της Π.Ε. Πέλλας έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή του προέδρου το ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, δημάρχων της περιοχής, του διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και του διοικητή του νοσοκομείου Έδεσσας καθώς και του αστυνομικού διευθυντή, με σκοπό να εκτιμηθεί η επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, «στους δήμους Αλμωπίας, Σκύδρας, Κρύας Βρύσης και Έδεσσας έχουν πραγματοποιηθεί 735 rapid test εκ των οποίων τα 11 ήταν θετικά», ενώ «οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με στόχο να εντοπιστεί έγκαιρα και να περιοριστεί πιθανή διασπορά του ιού στην κοινότητα».

Φωτογραφία: logospellas.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter