Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

18χρονη από τη Ρουμανία πούλησε για 2,3 εκατομμύρια ευρώ την παρθενιά της… (Video)

Όταν η Αλεξάντρα Κέφρεν είχε δηλώσει πριν από έναν χρόνο ότι είχε σκοπό να πουλήσει την παρθενιά της, προκειμένου να μαζέψει χρήματα, είχε προκληθεί θύελλα αντιδράσεων, τόσο στα social media, όσο, φυσικά, και στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Οι γονείς της, μάλιστα, οι οποίοι ήταν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο έξωσης και αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, είχαν δηλώσει ότι αν υλοποιούσε την πρόθεσή της, θα την απομάκρυναν εντελώς.

Η Αλεξάντρα όμως ήταν αποφασισμένη και έτσι απευθύνθηκε σε ένα γερμανικό γραφείο συνοδών, το οποίο ανέλαβε να βρει τον… πρόθυμο άντρα, έναντι ποσοστού 20% της «τιμής».

Όπερ και εγένετο… Ο «πρόθυμος» άνδρας είναι ένας επιχειρηματίας από το Χονγκ Κονγκ, ο οποίος «κοστολόγησε» την πρώτη φορά της 18χρονης για 2,3 εκατομμύρια ευρώ…

Η συμφωνία έκλεισε και η Αλεξάντρα λέει τώρα ότι θα κρατήσει τα χρήματα για να σπουδάσει.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, το «πρόγραμμα» περιλαμβάνει δείπνο και σεξ σε γερμανικό ξενοδοχείο…

Το ερώτημα είναι τι είναι πιο θλιβερό: Η απόφαση της Αλεξάντρα ή η προθυμία του επιχειρηματία…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.