19χρονο μοντέλο πούλησε την παρθενιά της για 2,5 εκατομμύρια ευρώ… (Photo+Video)

19χρονο μοντέλο πούλησε την παρθενιά της για 2,5 εκατομμύρια ευρώ… (Photo+Video)

Η 19χρονη Γκιζέλ, από τις ΗΠΑ, ακολούθησε τη νέα «μόδα» στην οποία «καταφεύγουν» πολλά κορίτσια, πουλώντας την παρθενιά τους σε αγνώστους, διαδικτυακά, για αστρονομικά ποσά.

Η «αγοραπωλησία» γίνεται μέσω του γραφείου συνοδών Cinderella Escorts, το οποίο μάλιστα υπερηφανεύεται για τις «υπηρεσίες» του.

Η Γκιζέλ είχε τρεις εξαιρετικά «ενδιαφέρουσες προσφορές» από έναν επιχειρηματία στο Άμπου Ντάμπι, έναν ηθοποιό του Χόλιγουντ κι έναν Ρώσο πολιτικό, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Τελικά «επικράτησε» ο επιχειρηματίας με τον οποίο θα συναντηθεί σε ξενοδοχείο της Γερμανίας, παρουσία και σεκιουριτάδων του πρακτορείου.

Η ίδια δήλωσε ότι ένα όνειρό της έγινε πραγματικότητα και τώρα θα μπορέσει να πληρώσει για τις σπουδές της, λέγοντας ότι τη σοκάρει το γεγονός ότι κάποιοι ανθίστανται σε αυτήν την «φεμινιστική» απόφαση, καθώς το σώμα της είναι δικό της και είναι δική της απόφαση τι θα κάνει με αυτό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα νεαρό κορίτσι επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να… εξασφαλίσει το μέλλον της, διαδικτυακά και προφανώς δεν θα είναι και η τελευταία…

Και ασφαλώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος “ώριμος” και πλούσιος άνδρας επιλέγει να… εξασφαλίσει μια “πρωτιά” πληρώνοντας μυθικά ποσά…

https://www.youtube.com/watch?v=OYCdF3bif-M

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter