200 χρόνια Επανάσταση με χριστόψαρο και Καβάκο στο Προεδρικό Μέγαρο

200 χρόνια Επανάσταση με χριστόψαρο και Καβάκο στο Προεδρικό Μέγαρο

Η επέτειος των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ’21 περιλαμβάνει εορταστική δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το μενού της βραδιάς έχει επιμεληθεί ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου και έχει ως άξονα το ψάρι (όχι ελέω Σαρακοστής).

Το δείπνο στις 24 Μαρτίου θα έχει και μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του Λεωνίδα Καβάκου.

Ο μαέστρος και σολίστ είχε δηλώσει ότι ένας από τους δύο λόγους που έφυγε από την Ελλάδα για να εγκατασταθεί μονίμως στην Ελβετία ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και η αισθητική: «Μου δημιουργούσε τεράστια δυστυχία αυτή η αισθητική με αρνητικό πρόσημο» είπε χαρακτηριστικά.

Επέστρεψε για μια βραδιά με την αισθητική της εγκληματικής διαχείρισης της πανδημίας, την εργαλειοποίησή της, με τα κυβερνητικά ρουσφέτια, την κάλυψη δολοφόνων και βασανιστών, με το κουκούλωμα σκανδάλων, με τις απευθείας αναθέσεις και τα «δωράκια» εκατομμυρίων στους «ημετέρους» και στα «μεγάλα τζάκια».

Θα βρίσκεται το βράδυ της 24ης Μαρτίου στο Προεδρικό Μέγαρο για την πατρίδα του που «απελευθερώθηκε» με ψαροφαγία συνοδευόμενη με προϊόντα ΠΟΠ από όλες τις περιοχές της χώρας και «υψηλή» πολιτική συζήτηση.

Δεν φαίνεται «ακριβό» το δείπνο, γίνεται αντιληπτό, παρά την ιδιαιτερότητα της περίστασης, αλλά για την επέτειο δίνονται εκατομμύρια ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν λεφτά για τη δημόσια υγεία: για ΜΕΘ, για τεστ (τόσο καιρό δεν έδιναν, ούτε τώρα θα είναι δωρεάν), για σχολικές αίθουσες, για μέσα μαζικής μεταφοράς, για τους εργαζόμενους στον πολιτισμό, για την εστίαση και για τους μικρομεσαίους.

Το «καλοφάγωτα» είναι η αισθητική του θετικού προσήμου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter