Τρεις συλλήψεις μετά από καταγγελία ότι εξέδιδαν 21χρονη – Προηγήθηκε μήνυση στην αστυνομία Ρόδου

Τρεις συλλήψεις μετά από καταγγελία ότι εξέδιδαν 21χρονη – Προηγήθηκε μήνυση στην αστυνομία Ρόδου

Μια νέα απίστευτη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης μιας ευάλωτης από τη χρήση ναρκωτικών και την εξάρτηση Ροδίτισσας, από κύκλωμα που φέρεται να έδρασε κυρίως στις Κυκλάδες και στον Πειραιά, απασχολεί από το απόγευμα της Τρίτης τις Λιμενικές Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μια 21χρονη Ροδίτισσα, που παρακολουθούσε πρόγραμμα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά, βρέθηκε το πρώτον να εργάζεται σε στριπτιζάδικο της Μυκόνου.

Το απόγευμα της Τρίτης ενημέρωσε τηλεφωνικά την μητέρα της ότι κύκλωμα την εκμεταλλεύεται σεξουαλικά, προάγοντάς την στην πορνεία και ότι με πλοίο από την Μύκονο την οδηγεί στην Ραφήνα και από εκεί στον Πειραιά, παρά την θέλησή της.

Η μητέρα με την σειρά της έσπευσε να ενημερώσει το Τμήμα Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, που αμέσως κινητοποίησε τις λιμενικές αρχές της Ραφήνας.

Με την άφιξη του πλοίου εντοπίστηκε η Ροδίτισσα στην κατοχή της οποίας βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και δύο άνδρες, ηλικίας 40 και 50 ετών, οι οποίοι, όπως ισχυρίστηκε, επρόκειτο να την οδηγήσουν στον Πειραιά για να παρέχει ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής σε άγνωστα σ’ αυτήν πρόσωπα.

Οι ίδιοι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήταν εκείνοι, που την εκμεταλλεύοντο με ορμητήριο το στριπτιζάδικο της Μυκόνου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας αναζητείται ακόμη ένα άτομο.

Οι συληφθέντες επρόκειτο να εξεταστούν και να εκθέσουν τις απόψεις τους επί των καταγγελλομένων χθες το απόγευμα.

Σήμερα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στη σύλληψη τριών (03) ημεδαπών προέβησαν, το απόγευμα της Τρίτης, στη χερσαία ζώνη λιμένα Ραφήνας, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος «κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε ιδιώτης στη Λιμενική Αρχή Ρόδου για παράβαση του άρθρου 351 Π.Κ., σύμφωνα με την οποία 21χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι φοβάται για τη ζωή της καθώς ανέφερε ότι την εκμεταλλεύεται κύκλωμα σωματεμπορίας, συνελήφθησαν κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Ραφήνας δύο (02) ημεδαποί, ηλικίας 49 και 65 ετών, οι οποίοι υπεδείχθησαν απότην προαναφερόμενηως οι δράστες του ως άνω αδικήματος. Ο 65χρονος ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, στο οποίο εργαζόταν η 21χρονη.

Επιπροσθέτως, κατασχέθηκαν τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα και δύο (02) Ι.Χ.Ε. οχήματα, όπως επίσης και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ (3.750€), που βρέθηκαν στην κατοχή του 49χρονου και του 65χρονου.

Επιπλέον, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην 21χρονη, η οποία επίσης συνελήφθη, βρέθηκαν στην κατοχή της α) ένα (01) φιξάκι σε νάιλον συσκευασία ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μικτού συνολικού βάρους ενός γραμμαρίου και πέντε δεκάτων του γραμμαρίου (1,5gr), β) ένα (01) κυλινδρικό πλαστικό κουτάκι περιέχον ακατέργαστη ινδική κάνναβη, μικτού συνολικού βάρους έντεκα γραμμαρίων και οκτώ δεκάτων του γραμμαρίου (11,8gr,) γ) τρεις (03) μεταλλικούς τρίφτες με ίχνη ινδικής κάνναβης και δ) ένα (01) κυλινδρικό πλαστικό κουτάκι με ίχνη ινδικής κάνναβης

Κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στο εν λόγω κατάστημα και σε παρακείμενα δωμάτια των εργαζομένων από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή χειριστή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με παρουσία προσωπικού του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, συνελήφθησαν δύο (02) αλλοδαπές, ηλικίας 29 και 32 ετών.

Συγκεκριμένα, στο δωμάτιο της 32χρονης βρέθηκε μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη, μικτού βάρους είκοσι πέντε γραμμαρίων (0,25gr), ενώ στο δωμάτιο της 29χρονης βρέθηκε μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, καθαρού βάρους ογδόντα έξι γραμμαρίων (0,86gr), όπως επίσης και μία (01) σφραγισμένη συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και εννέα δεκάτων του γραμμαρίου (4,9gr).

Από τις Λιμενικές Αρχές Ραφήνας και Μυκόνου σχηματίστηκαν δικογραφίες κατά την αυτόφωρη διαδικασία»

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter