Νέα μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη – Θύμα ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης

Νέα μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη – Θύμα ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης

O 39χρονος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης είναι το τελευταίο θύμα στον «πόλεμο» της νύχτας που έχει ξεσπάσει.

Η μαφιόζικη εκτέλεσή του που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας λίγο μετά τις 9 μέσα στη μέση του δρόμου στη Βάρη και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, έρχεται πριν καλά καλά συμπληρωθούν 24 ώρες  από την εκτέλεση του 34χρονου Αριστείδη Παππά που δολοφονήθηκε σε καφετέρια, στα Σεπόλια.

Δείτε επίσης: Διακεκριμένος πυγμάχος ήταν ο δολοφονημένος Μπερδέσης (Photos)

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο 39χρονος πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Πηγή φωτογραφίας: facebook

Οι αρχές αποδίδουν την εκτέλεση του σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο άνδρας φαίνεται να συνδεόταν με τον χώρο της νύχτας. Το 2007 κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αθωώθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου. Στην πορεία κατηγορήθηκε για υπόθαλψη εγκληματία, κι αθωώθηκε επίσης ομόφωνα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Το 2015 αντιμετώπισε κατηγορίες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση.

Ο 39χρονος  πρωταθλητής πυγμαχίας με καταγωγή από την Πάτρα, είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret, του οποίου, μάλιστα είχε αναδειχθεί και νικητής.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter