28η Οκτωβρίου: Πώς θα είναι ο καιρός – Υψηλές θερμοκρασίες

28η Οκτωβρίου: Πώς θα είναι ο καιρός – Υψηλές θερμοκρασίες

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα 28η Οκτωβρίου η Εθνική μετεωρολογική Υπηρεσία.

 Κατά τόπους αναμένεται περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες καθώς και εξασθένηση των βορείων ανέμων, που τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο, θα πνέουν τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.

Ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη όπου θα διεξαχθεί η στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι προβλέπονται ασθενείς ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται επίσης αίθριος, με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό.

Από τις απογευματινές ώρες στα νοτιοδυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα σποραδικών βροχών στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο τις βραδινές ώρες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, τοπικά 4 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές της στα ηπειρωτικά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter