32 εκατομμύρια ζητά τo STAR από το Δημόσιο γιατί… ο ΣΚΑΪ του «πήρε» το Survivor – Η αιχμηρή απάντηση Παππά

32 εκατομμύρια ζητά τo STAR από το Δημόσιο γιατί… ο ΣΚΑΪ του «πήρε» το Survivor –  Η αιχμηρή απάντηση Παππά

32,4 εκατομμύρια ευρώ ζητά το STAR, με αγωγή του, από το Δημόσιο, με τον ισχυρισμό ότι λόγω του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο ΣΚΑΪ του «πήρε» το Survivor και έτσι είχε απώλεια πολλών εκατομμυρίων από τα διαφημιστικά έσοδα.

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Το Star έχασε το #survivor και ζητά αποζημίωση 32εκ.€ Να απευθυνθεί στο ταμείο απόρων, παρανόμων καναλαρχών & αποτυχημένων μάνατζερ».

Αλίμονο βέβαια αν δεν ασχολιόταν με το θέμα ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος, παίρνοντας φυσικά θέση υπέρ του Star, απάντησε: «Κάνεις πλάκα με μία πραγματική ζημία που εσύ προκάλεσες; Αν όμως τις αποζημιώσεις τις πλήρωνες από την τσέπη σου δεν θα έκανες ψευτόμαγκα».

Να σημειωθεί πως ο τηλεοπτικός σταθμός ζητά αποζημίωση πάνω από 30 εκατ. ευρώ «για την αποκατάσταση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «της ζημίας που μας προεκλήθη από το γεγονός της συμμετοχής μας και της παράνομης μη αδειοδότησής μας κατά τη διαδικασία του Διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών». Τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα είναι για τη ζημιά που υπέστη το STAR, ήτοι 637 χιλ. ευρώ θετική ζημία και 31,7 εκατ. ευρώ αποθετική ζημία, αλλά ζητάει και 100 χιλ. ευρώ επιπλέον για ηθική βλάβη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter