36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στο πλευρό όλων των αθλητών

36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στο πλευρό όλων των αθλητών

– Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, με τη συμμετοχή περισσότερων από 55.000 δρομέων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι πλημμύρισαν την πόλη, την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου. 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αποτέλεσε για 21η χρονιά το επίσημο νερό του Αυθεντικού Μαραθωνίου, και ήταν ο απόλυτος σύμμαχος ενυδάτωσης όλων των δρομέων.

Η εκκίνηση για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο δόθηκε το πρωί της Κυριακής, με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, να βρίσκεται στους σταθμούς ανεφοδιασμού όλων των αγώνων, προσφέροντας στους δρομείς το απαραίτητο κύμα αναζωογόνησης και ενυδάτωσης που χρειάζονταν, ενισχύοντας έτσι τη φυσική κατάσταση και την αντοχή τους. Ακόμη, λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού στο σημείο του Ευαγγελισμού, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ με την Αψίδα Δροσιάς, τη δυναμική μουσική από τον DJ καθώς και την ομάδα των Hi5ers, εμψύχωναν και παρότρυναν όλους τους αθλητές να ξεπεράσουν τα όρια τους.

Στο Χωριό των Χορηγών, το εντυπωσιακό περίπτερο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, εμπνευσμένο από τις αξίες που πρεσβεύει η μάρκα, φροντίδα, ευεξία, ισορροπία και ενέργεια, περίμενε όλους τους συμμετέχοντες για να φροντίσει την ΑΥΡΑ τους, με διασκεδαστικές δράσεις. Το παιχνίδι ισορροπίας «έκλεψε» τις εντυπώσεις με όλους τους συμμετέχοντες να θέλουν να το δοκιμάσουν και να προσπαθούν να κρατήσουν την ισορροπία τους.

Το περίπτερο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ δε σταμάτησε να υποδέχεται κόσμο καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και καλεσμένοι αθλητές. Το παρών τους έδωσαν οι παίκτες της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνος Μήτογλου και Γιώργος Παπαγιάννης, καθώς και ο παγκόσμιος πρωταθλητής και παγκόσμιος record man Μιχάλης Σεΐτης, οι οποίοι μοιράστηκαν με όλους το μήνυμα του αθλητισμού και της προσπάθειας. Ο Μιχάλης Σεΐτης δήλωσε: «Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμένα το γεγονός ότι συμμετείχα στη σημερινή αθλητική διοργάνωση και ένιωσα τη θετική ΑΥΡΑ των δρομέων. Ο αθλητισμός ήταν, είναι και θα είναι πάντα κομμάτι της ζωής μου και χαίρομαι πολύ να βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν, να μη το βάζουν κάτω και να κατακτούν τον στόχο τους. Θέλω να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συμμετέχοντες και εύχομαι όλοι να ευχαριστήθηκαν τον αγώνα όπως κάνω κι εγώ με την κάθε μου κούρσα».

Δυναμικό παρών στο Μαραθώνιο έδωσε επίσης η AVRA Running Team, με φετινή συμμετοχή ρεκόρ περισσότερων από 550 εργαζόμενων και φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, οι οποίοι, λίγο πριν την εκκίνηση των αγώνων των 5km και 10km, έκαναν προθέρμανση με τον προπονητή της ομάδας στο Ζάππειο, για τη βέλτιστη απόδοσή τους.

Το Φυσικό Μεταλλικό ΑΥΡΑ και η Coca-Cola Τρία Έψιλον, εδώ και 21 χρόνια υποστηρίζουν ένθερμα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τη μεγαλύτερη δρομική οργάνωσης της χώρας, φροντίζοντας την ΑΥΡΑ όλων των συμμετεχόντων, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και τονίζουν την αξία της άθλησης.



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter