3ο Φεστιβάλ “Strong Me” για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας

3ο Φεστιβάλ “Strong Me” για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας

Το 3ο Φεστιβάλ “Strong Me” για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας, μέρος τους προγράμματος This is Athens City Festival τους είναι εδώ και θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 19 Μαΐου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Το Strong me ενώνει 55 φορείς, οργανισμούς και συλλόγους, επιστήμονες, καλλιτέχνες, αθλητές και ακτιβιστές, σε μια συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αθηναίων και κάνει την συμπερίληψη πράξη. Κάθε δράση, εργαστήριο, συναυλία, stand-up comedy είναι προσβάσιμα σε κωφούς και βαρύκοους με ταυτόχρονη διερμηνεία στην νοηματική.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στη “Τελετή Αφύπνισης”, το Σάββατο 18 Μαΐου στις 8 μ.μ. στο ανοικτό γήπεδο του Μπάσκετ, με παρουσιάστρια τη Δώρα Χρυσικού.

Το Strong me , ως οργανισμός για τα ανθρώπινα δικαιώματα που μάχεται για την εξάλειψη της βίας, την ισότητα και την συμπερίληψη επιλέγει στις δράσεις του να μην διαθέτει θέσεις “Επισήμων”. Χαιρετισμούς απευθύνουν μόνο οι εκπρόσωποι των φορέων που μας παραχωρούν την αιγίδα τους.

Σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή για τα θέματα της ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας, το Φεστιβάλ αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση, αφύπνιση, ενημέρωση και εκπαίδευση του γενικού πληθυσμού.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε, για να μοιραστείτε μαζί μας αυτή τη σημαντική εμπειρία και να στηρίξετε την προσπάθειά μας για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας.

Η παρουσία σας είναι εξαιρετικά σημαντική.

Μόνο μαζί μπορούμε να “ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ” και να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο.

Screenshot

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter