4.000 εγγραφές στο isyriza το πρώτο 24ωρο λειτουργίας της πλατφόρμας

4.000 εγγραφές στο isyriza το πρώτο 24ωρο λειτουργίας της πλατφόρμας

Στις 4.000 έφτασε ο αριθμός των συμπολιτών μας που έσπευσαν να γραφτούν στο isyriza το πρώτο 24ωρο της λειτουργίας του.

Νούμερο κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό αν σκεφτεί κανείς ότι το κόμμα αριθμεί περί τα 30.000 μέλη, ενώ η νέα πλατφόρμα δεν έχει «γράψει» ακόμη ούτε ένα 24ωρο λειτουργίας και φυσικά δεν υπάρχει ακόμη καμία από τις δυνατότητες που οι εμπνευστές της φιλοδοξούν να προσφέρουν στα μέλη της, όπως η πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα στον νέο ΣΥΡΙΖΑ, η συμμετοχή σε διαδικτυακές συζητήσεις ακόμη και η συμμετοχή στις αποφάσεις που θα λαμβάνονται μέσα από μίας μορφής ηλεκτρονικών δημοψηφισμάτων.

Είναι βέβαιο ότι μόλις η νέα πλατφόρμα γίνει γνωστή και φυσικά ενσωματώσει όλες τις λειτουργίες αλλά και όσο προχωρούν οι εκδηλώσεις σε όλους τους νομούς της χώρας, το νούμερο όσων εγγραφούν θα αυξηθεί θεαματικά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά όσοι έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα θα κλιθούν στις Οργανώσεις Βάσης προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή στο κόμμα και να παραλάβουν και την κομματική τους ταυτότητα. 

Παράλληλα θα αποκτήσουν και την δυνατότητα, μέσα από τις ήδη γνωστές κομματικές διαδικασίες, να διεκδικήσουν την εκλογή τους στο σώμα του Συνεδρίου το πρώτο τρίμηνο του 2020.  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter