«44.000.000 Αργεντινοί… #VamosArgentina»

«44.000.000 Αργεντινοί… #VamosArgentina»

Χαβιέ Μασεράνο και Χόρχε Σαμπάολι «συνελήφθησαν» από τον φακό να καταστρώνουν τα σχέδια για τον αγώνα της Αργεντινής με την Νιγηρία (21:00).

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ σε Αργεντινή και Ισπανία, «θα μπορούσαν να το έκαναν μέσα στα αποδυτήρια, στο ξενοδοχείο, αλλά επέλεξαν το γήπεδο που έκανε προπόνηση η Αργεντινή, σε πλήρη θέα».

Τέτοια ήταν η απήχηση που πήρε η συγκεκριμένη συνάντηση, που τη σχετική φωτογραφία και το βίντεο παρουσίασε στο επίσημο κανάλι της, η ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA), ενώ ο Μασεράνο αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία μέσω του Instagram, όπου δικαιολογεί και εξηγεί τη συζήτηση με τον προπονητή, γράφοντας ένα μήνυμα σε όλους τους Αργεντινούς:

«Θα ήθελα απλώς να πω ότι ο στόχος και η φανέλα που εκπροσωπούμε είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε είδος ερμηνείας που μπορεί να προκύψει. Πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι για το σκοπό αυτό. Ελπίζουμε ότι δεν είμαστε μόνο οι 23 παίκτες ή τα 50 άτομα που απαρτίζουν την αντιπροσωπεία της Αργεντινής στη Ρωσία. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε και οι 44 εκατομμύρια Αργεντινοί μαζί για τον ίδιο σκοπό. #VamosArgentina».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter