4ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ – LIVE: Η Όλγα Γεροβασίλη θα είναι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Απάντησε ο Κασσελάκης και πρότεινε εκλογές στις 10 Μαρτίου

4ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ – LIVE: Η Όλγα Γεροβασίλη θα είναι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Απάντησε ο Κασσελάκης και πρότεινε εκλογές στις 10 Μαρτίου

Για τρίτη μέρα συνεχίζεται σήμερα Σάββατο το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με τα βλέμματα να στρέφονται σταδιακά στις τετραπλές κάλπες που θα στηθούν και τους πιθανούς υποψηφίους ή υποψήφιες.

Η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε παρούσα απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη. Το κλίμα αποτυπώθηκε κατά την διάρκεια και αμέσως μετά την ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη.

Αμέσως μετά τον λόγο πήγες ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως πρέπει να πάμε το γρηγορότερο στις εκλογές τονίζοντας πως προτείνει οι εσωκομματικές κάλπες να στηθούν στις 10 Μαρτίου.

«Καλωσορίζω την αντιπρόεδρο της Βουλής, ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κ. Γεροβασίλη, σε έναν όμορφο αγώνα. Δεσμεύομαι ότι θα παραμείνω στο κόμμα μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος», προσθέτοντας πως «να ξέρουν όλοι ότι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει».

 

 

Δείτε επίσης – Νίκος Κοτζιάς: «Να συγκροτήσουμε αυτό που επείγει, ένα μεγάλο δημοκρατικό και αριστερό μέτωπο»

Κασσελάκης: «Δεν θα πουλήσω τον κόσμο»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο: «Είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα». Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο Συνέδριο: «Ελάτε να χτίσουμε την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη η Ελλάδα και η Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως θέλει να προσφέρει στην Ελλάδα «ως πρόεδρος ενός κόμματος, ανεξάρτητο από συμφέροντα, με νομιμοποίηση των μελών… Σε ένα κόμμα που μπορεί να ενώσει όλο τον προοδευτικό κόσμο».

«Εφ’ όσον το επιβάλλει ο νόμος θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα “πουλήσω” ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος», είχε αναφέρει νωρίτερα σε ανάρτησή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter