4ος ATROMITOS RACE SIFNOS 2021: Ολοκλήρωση εγγραφών σε 10 μέρες!

4ος ATROMITOS RACE SIFNOS 2021: Ολοκλήρωση εγγραφών σε 10 μέρες!

Ένα αθλητικό και πολιτιστικό τριήμερο προσφέρει για όσους αισθάνονται Ατρόμητοι ή θέλουν να γίνουν, στο υπέροχο νησί της Σίφνου η ομάδα διοργάνωσης.

Με την αιγίδα του Δήμου Σίφνου, οι συμμετέχοντες από Παρασκευή 2 έως Κυριακή 4 Ιουλίου θα τρέξουν, θα κολυμπήσουν, θα περπατήσουν, θα παίξουν βόλεϊ, θα γευτούν νοστιμιές και θα ζήσουν τοπικά πανηγύρια και έθιμα των Κυκλάδων.

Τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα Οpen Water κολύμβησης, στο μοναδικό υδάτινο περιβάλλον της Σίφνου. PICCO Open Water 1200m, MARGIE Open Water 2000m, SILVIA Open Water 3000m, Open Water 5000m

Αγώνα ορεινού τρεξίματος, Trail Run 12500m. Απομονωμένες παραλίες, ένας ελαιώνας με κτίσμα 300 ετών, το μοναστήρι του προφήτη Ηλία στο υψηλότερο σημείο του νησιού σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Αγώνα δρόμου 5000m, μία διαδρομή με 30 μέτρα υψομετρικής διαφοράς που περνά μέσα από τα δρομάκια, τους χωματόδρομους και τον κεντρικό δρόμο του Πλατύ Γιαλού.

Νυχτερινό ορεινό αγώνα (vertical) ανάβασης 3100m με 450 μέτρα θετική υψομετρική, μοναδικό στην κατηγορία του.

Νυχτερινό κολυμβητικό αγώνα 750m άνευ συναγωνισμού, μοναδικό στην κατηγορία του αφού η εκκίνηση δίνεται το βράδυ και η σήμανση της διαδρομής αποτελείται από φωτάκια ανά 2 μέτρα στον αμμώδη βυθό. Ακολουθεί Beach Party.

Τουρνουά Beach Volley

Αγώνα κολύμβησης και τρεξίματος για τους ατρόμητους μικρούς μας φίλους κάτω των 13 ετών.

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία χρονομέτρησης.

Οι εκκινήσεις θα δοθούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που θα υπαγορεύσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τους αγώνες που θα διεξαχθούν εκείνη την χρονική περίοδο.

Τους αγώνες θα πλαισιώνουν και άλλες δευτερεύουσες εκδηλώσεις καλλιτεχνικού και αθλητικού χαρακτήρα το πρόγραμμα των οποίων βρίσκεται αναρτημένο στο website της διοργάνωσης.

Να σημειωθεί πώς η διοργάνωση ATROMITOS RACE περιορίζει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του αγώνα και δεν θα συμπεριλαμβάνει προϊόντα σε πλαστικές συσκευασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.fearlessevents.gr/el/atromitos-race

Facebook: Atromitos Race

Instagram: Raceatromitos

Πηγή runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter