5 παράξενοι καφέδες για να διαλέξετε

5 παράξενοι καφέδες για να διαλέξετε

Οι λάτρεις του καφέ ανά τον κόσμο είναι, εκτός από πολλοί, και πολύ φανατικοί. Δεν σταματούν να αναζητούν ιδιαίτερα χαρμάνια ή ξεχωριστούς τρόπους σερβιρίσματος και νέες ιδέες για να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα.

Δείτε μερικούς από τους πιο περίεργους καφέδες που σερβίρονται ανά τον κόσμο:

1. Ο έξτρα δυνατός καφές που θέλει… τόλμη

Ένα φλιτζάνι από τον συγκεκριμένο καφέ αντιστοιχεί σε… 80 κανονικού, με την κάθε μερίδα να περιέχει 5 ολόκληρα γραμμάρια καφεΐνης. Θα τον βρείτε στην Αυστραλία.

2. Ο… καρβουνιασμένος

Παρά το περίεργο του πράγματος, θεωρείται ότι βοηθά στο στομάχι, αν καταφέρει κάποιος να τον πιει, μια και μέσα στο φλιτζάνι μπαίνει ένα κομμάτι καυτό κάρβουνο, μέσω του οποίου «βράζει». Θα τον βρείτε στην Ινδονησία.

3. Ο καφές που μοιάζει με… κρασί

Πρόκειται για κόκκους καφέ που μαρινάρονται σε κόκκινο κρασί, δίνοντας στο ρόφημα μυρωδιά και γεύση κρασιού. Θα το βρείτε σε περιοχές της Αμερικής.

4. Avolatte

Το νέο τρεντ θέλει τον καφέ να σερβίρεται μέσα σε αβοκάντο, ενώ ενίοτε προστίθεται και χυμός αβοκάντο. Θα τον βρείτε σε πολλές περιοχές του κόσμου και δειλά δειλά και στην Ελλάδα.

5. Ο… ανθρακικός

Δεν εννοούμε ανθρακούχο, αλλά καφέ που φτιάχνεται μόνο από γάλα και ενεργό άνθρακα. Θα τον βρείτε σε πολλά σημεία που πωλούν υγιεινά τρόφιμα και ποτά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter