Μπάσκετ: «Κόκκινο» ρεσιτάλ απέναντι στη Μονακό

Μπάσκετ: «Κόκκινο» ρεσιτάλ απέναντι στη Μονακό

Νέα θριαμβευτική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Euroleague, μολονότι δυσκολεύτηκε για ένα δεκάλεπτο: 86-65 την επικίνδυνη Μονακό, με όπλο την εκπληκτική άμυνα μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα. Δεν επηρεάστηκε ούτε από την περίεργη φήμη περί παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο γήπεδο!

Στο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 35-38, ενώ νωρίτερα το σκορ ήταν 17-29. Η αφύπνιση του Σάσα Βεζένκοφ μετά την ανάπαυλα έδωσε στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ρυθμό και αισιοδοξία, αφού ακολούθησαν οι Παπανικολάου, Ζαν-Σαρλ, Σλούκας, Ουόκαπ. O Ολυμπιακός προσπέρασε στα πρώτα λεπτά (42-41) και δεν ξανακοίταξε πίσω του.

Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε μονόλογο του Ολυμπιακού, που συνδύασε ουσία και θέαμα. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ μοιράστηκαν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με 18 πόντους, ενώ οι Ουόκαπ, Παπανικολάου πέτυχαν από 11 και διέπρεψαν στην άμυνα. Ο Σλούκας πρόσθεσε 8, ο Βεζένκοφ 10, ο Φαλ 5, οι Πρίντεζης, Λαρεντζάκης από 2 και ο ΜακΚίσικ 1. Ο Ολυμπιακός μετράει 6 συνεχόμενες νίκες φέτος στο ΣΕΦ.

Ο Τζέιμς έμεινε στους 7 πόντους με 2/11 σουτ, ενώ είχε 8 ασίστ και 5 λάθη. Ο Ντιαλό πέτυχε 12 πόντους και οι Άντζουσιτς, Χολ από 11 για τη Μονακό (4-4).

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 6-2 και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τις Βιλερμπάν, Μπαρτσελόνα. Η Αρμάνι οδηγεί την κούρσα με ρεκόρ 7-1, μετά το χθεσινοβραδυνό 75-70 επί της Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο.

O Oλυμπιακός περιμένει την άφιξη του Αμερικανού φόργουορντ Κουίνσι Έισι, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα. Απόψε δεν έπαιξε και ο τραυματίας Χασάν Μάρτιν.

O Παναθηναϊκός, που χθες γνώρισε συντριβή από τον Ερυθρό Αστέρα με 81-48 στο Βελιγράδι, έχει μείνει στις τελευταίες θέσεις. Μόνο η Ζαλγκίρις έχει απολογισμό χειρότερο από το δικό του 2-6.

Tην ερχόμενη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ την Ούνιξ Καζάν του Μάριο Χεζόνια (Πέμπτη), ενώ ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην Αγία Πετρούπολη, απέναντι στη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ (Παρασκευή).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter