Κιλκίς: Ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος επιχείρησε να κοινωνήσει ασθενείς σε νοσοκομείο

Κιλκίς: Ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος επιχείρησε να κοινωνήσει ασθενείς σε νοσοκομείο
Πηγή: ΕΙΔΗΣΕΙΣ.gr

Με φόντο τον τρόπο που η ηγεσία της εκκλησίας άφησε έκθετη την Κυβέρνηση στο ζήτημα του εμβολιασμού αφενός και την αποφυγή των ιθυνόντων να δώσουν απαντήσεις σε σχέση με τον αριθμό των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ, ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος αποφάσισε να κοινωνήσει τους ασθενείς του νοσοκομείου Κιλκίς.

Αναλυτικότερα, όπως αποκαλύπτει το ΕΙΔΗΣΕΙΣ.gr, o εν λόγω ιερέας, λειτούργησε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο οποίος βρίσκεται στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, χθες Πέμπτη. Με το πέρας της λειτουργίας, αποφάσισε να εισέλθει στο νοσοκομείο προκειμένου να μεταλάβουν οι ασθενείς.

Αισίως, δεν μεταφέρθηκε εντός του νοσοκομείου και δεν έλαβε χώρα η διαδικασία, που θα επιβάρυνε την υπάρχουσα υγειονομική συγκυρία, ωστόσο νωρίτερα πρόσφερε της θεία Κοινωνία σε όσους παρακολούθησαν την λειτουργία.

Αλγεινή εντύπωση πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι  πέραν της ανεύθυνης στάσης που τήρησε ο Μητροπολίτης, δεν είχε συνεννοηθεί προηγουμένως με κάποιον υπεύθυνο της διοίκησης του Νοσοκομείου, γι αυτό και η πρωτοβουλία του απετράπη με παρέμβαση του διοικητή του νοσοκομείου.

 

Πηγή: ΕΙΔΗΣΕΙΣ.gr

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter