6η Δεκέμβρη: Δύο συγκεντρώσεις στην Αθήνα – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

6η Δεκέμβρη: Δύο συγκεντρώσεις στην Αθήνα – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Mαθητές, φοιτητές, οργανώσεις και κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, δίνουν ραντεβού μνήμης και αγώνα, με αφορμή τη συμπλήρωση 13 ετών από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, ενάντια στην κρατική καταστολή και την αστυνομική βία και αυθαιρεσία.

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 6 Δεκέμβρη, δύο συγκεντρώσεις, η πρώτη με πανεκπαιδευτικό χαρακτήρα στις 12 το μεσημέρι και η δεύτερη, στις 6 το απόγευμα, αμφότερες με σημείο εκκίνησης στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

Εκτακτες ρυθμίσεις από ΕΛΑΣ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προγραμματίσει η Τροχαία για  Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Παράλληλα, από την ΓΑΔΑ έχουν σχεδιαστεί μέτρα για το ενδεχόμενο επεισοδίων, τα οποία θα κινηθούν στο ίδιο πνεύμα με τα μέτρα για το Πολυτεχνείο, τα οποία χαρακτηρίζονται επιτυχημένα.

Ειδικότερα, θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο, με την εντολή όμως η παρουσία τους να είναι διακριτική και να μην απαντούν σε προκλήσεις, αλλά να επέμβουν άμεσα σε περίπτωση που παρατηρηθούν έκτροπα. Ταυτόχρονα η Ασφάλεια και οι άλλες αστυνομικές υπηρεσίες του λεκανοπεδίου, θα είναι σε ετοιμότητα για την επιτήρηση στόχων και ελέγχους.

Όπως ανακοινώθηκε, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter