6ο Taratsa Film Festival Λάρισας

6ο Taratsa Film Festival Λάρισας

Το Taratsa Film Festival ετοιμάζεται να υποδεχθεί για 6 η χρονιά το σινεφίλ κοινό της Λάρισας -και όχι μόνο- σε εκλεκτές ταράτσες της θεσσαλικής πρωτεύουσας. 

Από την Παρασκευή 1 η Ιουλίου, βραβευμένες ταινίες από διεθνή φεστιβάλ θα προβάλλονται σε πέντε ταράτσες της πόλης, στο πλαίσιο του 6ου Taratsa Film Festival Λάρισας. Συγκεκριμένα το φετινό πρόγραμμα έχεις ως εξής: 

1 Ιουλίου – ΙΕΚ ΑΚΜΗ Λάρισας 

Προβολές βραβευμένων ταινιών από το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας-Artfools 

2 Ιουλίου – Καφενείο η ΓΗ 

Προβολές βραβευμένων ταινιών από το 44ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 

3 Ιουλίου – Κλίμαξ 

Προβολές βραβευμένων ταινιών από το 44ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 

4 Ιουλίου – Upper 

Προβολές ταινιών από το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας Artfools + bonus film των Βασίλη Νταόπουλο και Χρήστο Ζήσο. 

5 Ιουλίου – Καφενείο η ΓΗ 

Θεσσαλική πρεμιέρα για τα πολυβραβευμένα «Μαγνητικά Πεδία» με καλεσμένο τον σκηνοθέτη Γιώργο Γούση. Τον συντονισμό της συζήτησης που θα ακολουθήσει κάνει ο Θανάσης Αραμπατζής.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως η φετινή παράλληλη εκδήλωση του Taratsa Film Festival είναι ένας διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Πόλη από ψηλά» που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας και θα «τρέχει» μέχρι τις 5 Ιουλίου. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο facebook και το Instagram του Taratsa Film Festival Larisas.

Το φεστιβάλ στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και ο εκπαιδευτικός όμιλος Μητροπολιτικό Κολλέγιο-ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ενώ στο τέλος κάθε προβολής ο θεατής θα παίρνει ένα συμβολικό δώρο που ετοίμασαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «Με Αγάπη». Σύμβουλος προγράμματος είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας Artfools, Ρόμπυ Εκσιέλ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και οι προβολές θα ξεκινούν στις 21.00 και θα ολοκληρώνονται στις 23.30.  

Τρόποι επικοινωνίας/κρατήσεις θέσεων: 6946770148 

facebook/Instagram: Taratsa Film Festival Larisas

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter