7 αμύγδαλα, 3 πόμολα και 2 αγροτικές επιδοτήσεις…

7 αμύγδαλα, 3 πόμολα και 2 αγροτικές επιδοτήσεις…

Τα Πετσωμένα ΜΜΕ μάς ενημέρωσαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφαγε γουρουνοπούλα στην Καλαμάτα, η οποία μεταφέρθηκε στην ψαροταβέρνα που κάθισε μετά από οδηγίες του περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα. Ρεπορτάζ δυνατό, όχι αστεία.
Το ίδιο Μέσο βέβαια δεν ασχολήθηκε για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να μεταβεί στη Μεσσηνία με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και όχι με το αυτοκίνητο για απόσταση που είναι μόλις 2 ώρες οδικώς. Αλλά εδώ έστησε ολόκληρο θέατρο για το parents weekend στη Βοστώνη, θα κάτσει να σκεφτεί ότι ίσως θα έπρεπε να πάει, και για επικοινωνιακούς λόγους αν θέλετε, στην Καλαμάτα με το αυτοκίνητο που θα μας κόστιζε 80 φορές λιγότερα; Γιατί εμείς το πληρώνουμε, δεν το πληρώνει αυτός από την τσέπη του.

*** Στο ίδιο site μάθαμε επίσης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τρώει αρκετές φορές μόνο 7 αμύγδαλα. Όχι 6, ούτε, 8, ούτε 5. Αυστηρά 7. Αν ψάξεις φίλε/η αναγνώστη/ρια στο google θα δεις ότι οι New York Times είχαν γράψει παλιότερα ότι 7 αμύγδαλα έτρωγε ο Μπάρακ Ομπάμα. Mirroring το λένε αυτό στο χωριό μου. Απλά ο Μητσοτάκης δεν έμαθε ποτέ ότι αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα αστείο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στον δημοσιογράφο της εμβληματικής εφημερίδας. Πολλές φορές, είπε, τρώει αρκετά παραπάνω.

*** Για πόμολα, όχι, δεν μάθαμε κάτι…

*** Μάθαμε επίσης ότι ο Κυριάκος συζητούσε με την Ανδριανή, μια κοπέλα που εργάζεται σε επιχείρηση εστίασης στην Καλαμάτα, 10 ολόκληρα λεπτά. Το βιντεάκι, βέβαια, αποδεικνύει ότι η συζήτηση είχε διάρκεια μόλις 15 δευτερόλεπτα. Αλλά να μην δείξουμε ότι η πρωθυπουργάρα μας έχει στενές επαφές με τους νέους εργαζόμενους και τους ακούει και καταλαβαίνει και τα προβλήματά τους. Να ξέρει, για παράδειγμα ότι το Περιστέρι βγάζει ψυκτικούς. Εν τω μεταξύ αν τον αφήσεις μόνο του από τον Λυκαβηττό να πάει στο Περιστέρι παίζει να βγει στον Άγιο Κωνσταντίνο και να περιμένει το καράβι για Σκιάθο.

*** O Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitter, ανήμερα της γιορτής του πατέρα, ότι χαίρεται τους γιους του Αθανάσιο-Περσέα και Αναστάσιο-Αλκαίο και ευχαριστεί την Ευγενία Καραγιαννίδου – Μανωλίδου που του τους γέννησε και τους μεγαλώνει σωστά.
Πιο προσβλητικό σχόλιο από άνδρα για τη γυναίκα του δεν πρέπει να έχει υπάρξει.
Ευγενία, να τον χαίρεστε.

*** Και μιας και θυμήθηκα τον Άδωνη, βρωμάει Χούντα η φωτογραφία του δείπνου που παρέθεσε ο Ιερώνυμος σε φίλους, υπουργούς, βουλευτές, αυτοδιοικητικούς και στρατιωτικούς με αφορμή την ονομαστική του εορτή στο ησυχαστήριό του, στη Ζάλτσα Βοιωτίας, που έχει «πιάτο» τον Κορινθιακό κόλπο. Εκεί ήταν και ο Άδωνις, εννοείται.
Το κτήμα είχε φτιαχτεί με σκοπό να λειτουργήσει ως κέντρο αποκατάστασης, αλλά στην πορεία και με την προσθήκη μιας ταπεινής, «ιερής» πισίνας μετατράπηκε σε εξοχικό του επικεφαλής της ελληνικής Εκκλησίας.

*** Πλέον η φάση έχει ξεφύγει στον ΣΚΑΪ. Η λύσσα τους να υπερασπιστούν τον Κυριάκο είναι τέτοια που πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι «κι αν αυτό τώρα, τι αύριο;». Μιλούσε ο Φοίβος Κλαυδιανός και δεν τον άφησαν να αρθρώσει λέξη. Του απαντούσαν λες και είναι στελέχη της ΝΔ. Στην κυριολεξία, όχι μεταφορικά.

*** Την αίτηση για το power pass την κάνατε; Μας έλεγαν ότι ο Τσίπρας θα μας κάνει Σοβιετία, με κουπόνια και τελικά μπαίνουμε στις πλατφόρμες για να πάρουμε 13 ευρώ για βενζίνη και 18 ευρώ για ρεύμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter