7 εκατομμύρια ευρώ ζητάει η Εφορία από το Γιάννη Πλούταρχο

Ο γνωστός τραγουδιστής καλείται από τις οικονομικές υπηρεσίες να πληρώσει πρόστιμο που πλησιάζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, για απόκρυψη εσόδων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Παραπολιτικά", το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος είχε ξεκινήσει έρευνα στα οικονομικά δεδομένα του τραγουδιστή και της συζύγου του το 2013 και στη συνέχεια ο φάκελος διαβιβάστηκε στο ΚΕΦΟΜΕΠ, το οποίο τους έστειλε λογαριασμό που αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο τραγουδιστής προσέφυγε αρχικά στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ) του υπουργείου Οικονομικών καταθέτοντας ενδικοφανή προσφυγή με την οποία ζητούσε να ακυρωθούν φόροι και πρόστιμα.

Ωστόσο, η ΔΕΔ έκανε δεκτές ελάχιστες από τις ενστάσεις τους και τελικά ο τραγουδιστής προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά, ελπίζοντας ότι θα δικαιωθεί.

Στην προσφυγή του ο Γιάννης Πλούταρχος επισημαίνει ότι έχει εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες και επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ αμφισβητεί ευθέως τον καταλογισμό, κάνοντας λόγο για άδικη επίθεση της φορολογικής αρχής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.