Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Τιμή- ρεκόρ στη δημοπρασία

7.000 ευρώ για τα παπούτσια του Γκάλη – Ενίσχυση στο μικρό Χριστόφορο

7.000 ευρώ διέθεσε ο πλειοδότης για να αποκτήσει τα παπούτσια του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του μικρού Χριστόφορου, ο οποίος, στα 5 του χρόνια, παλεύει με τον καρκίνο και χρειάζεται να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο στο Μεξικό.

Τη δημοπρασία διενήργησε το Charity Idols, 46 άτομα να ερίζουν για τα παπούτσια του Νίκου Γκάλη και τον τελικό νικητή να διαθέτει το ποσό-ρεκόρ των 7.000 ευρώ για να τα αποκτήσει.

Ένα νέο ρεκόρ καταγράφηκε χθες βράδυ στις δημοπρασίες του Charity Idols, το οποίο φυσικά σημειώθηκε από τον 'Θεό'' του...

Posted by CharityIdols on Dienstag, 28. November 2017

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Γκάλης είχε ενημερώσει τους φίλους του για την πρόθεσή του να ενισχύει τον μικρό Χριστόφορο, με ανάρτησή του στο Facebook:

Αγαπητοί Φίλοι, σας καλώ να συμμετέχετε στη δημοπρασία του CharityIdols για ένα ζευγάρι φορεμένα δικά μου παπούτσια από ...

Posted by Nick Galis on Dienstag, 21. November 2017
Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.