Ρόδος: Πρόστιμα στο μπιτς μπαρ με τον σερβιτόρο που «κολυμπούσε» για τις παραγγελίες

Ρόδος: Πρόστιμα στο μπιτς μπαρ με τον σερβιτόρο που «κολυμπούσε» για τις παραγγελίες

«Ηρθαν και τα βρήκαν όλα νόμιμα οι επιθεωρητές», δήλωσε χθες ο επιχειρηματίας της Ρόδου στο μπιτς μπαρ του οποίου σερβιτόρος πήγαινε παραγγελίες σε πελάτες βουτώντας μέχρι το λαιμό στη θάλασσα, αλλά εν τέλει δε γλίτωσε τα πρόστιμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ, πρόστιμα για παράνομη κατάληψη θαλάσσιου χώρου από επικαθήμενες κατασκευές επιβλήθηκαν από το λιμεναρχείο της Ρόδου στην επίμαχη επιχείρηση υγιειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή Αγ. Μαρίνα.

Για το θέμα είχε δοθεί εντολή από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα των κατασκευών μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα ανάλογες παραβάσεις είχαν διαπιστωθεί και σε προγενέστερους ελέγχους στις 16.06.2023 και στις 21.06.2023 και είχαν σχηματισθεί οι σχετικές δικογραφίες.

Χθες ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Ηρθαν 10 επιθεωρητές και τα βρήκαν όλα νόμιμα. Όσο για τα τραπεζάκια, μπαίνουν και βγαίνουν, δεν είναι κατάχρηση. Ρώτησαν οι επιθεωρητές τους εργαζόμενους αν τους αναγκάζω να μπαίνουν στη θάλασσα και εκείνοι τούς είπαν πως το κάνουν για καλύτερο πουρμπουάρ. Δεν θέλω να κάνω άλλη δήλωση αλλά και ο εργαζόμενός μου τα ίδια θα σας πει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter