Aπίστευτη γκάφα Χαρδαλιά: «Επέβαλε» lockdown σε νησί χωρίς κρούσματα (Video)

Aπίστευτη γκάφα Χαρδαλιά: «Επέβαλε» lockdown σε νησί χωρίς κρούσματα (Video)

Άλλα αντ’ άλλων είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την παρουσίαση των νέων περιοχών που εντάσσονται στο “βαθύ κόκκινο” παρουσιάζοντας σε πολύ αυξημένο κίνδυνο τη Χάλκη και ανακοινώνοντας… lockdown, κάτι το οποίο όμως δεν ίσχυε!

Όλα έγιναν κατά την καθιερωμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας όταν οι κάτοικοι στη Χάλκη Δωδεκανήσων άκουσαν έκπληκτοι ότι η περιοχή τους μπαίνει σε σκληρό lockdown. Μάλιστα πρόκειται για νησί που θεωρείται από τους λεγόμενους covid – free προορισμούς καθώς δεν έχει σημειωθεί καμία μόλυνση με τον ιό.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου εντάσσονται οι δήμοι Ρόδου και Χάλκης της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου. Η Ρόδος έχει 124 ενεργά κρούσματα όταν στις 23 Μαρτίου είχε μόλις 38, τα κρούσματα έχουν δηλαδή υπερτριπλασιαστεί μέσα σε 10 ημέρες, ενώ στη Χάλκη υπάρχουν αυτή τη στιγμή έξι ενεργά κρούσματα όταν μέχρι και τις 24 Μαρτίου δεν είχε εντοπιστεί κανένα κρούσμα».

«Δεν είναι η Χάλκη Δωδεκανήσου που μπαίνει στο βαθύ κόκκινο αλλά η Χάλκη του Δήμου Κιλελέρ» δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο δήμαρχος του νησιού, Άγγελος Φραγκάκης, κάνοντας λόγο για λάθος ενημέρωση από πλευράς Πολιτικής Προστασίας.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος του νησιού «δεν υπάρχει κανένα κρούσμα κορονοϊού στο νησί. Μίλησα με όλους, από το Ιατρείο μέχρι την Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρόδου. Έχουμε εμβολιαστεί σχεδόν όλοι και αποκλείεται να έχουμε 6 κρούσματα».

Nα σημειωθεί πως λίγο αργότερα από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας κατά την επίσημη απομαγνητοφώνηση, αφαίρεσαν τη σχετική αναφορά, «καρφώνοντας» τον Νίκο Χαρδαλιά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter