Aποκαλύπτουμε τη φρίκη! Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Aποκαλύπτουμε τη φρίκη! Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Στην κόλαση των βιαστών ανηλίκων στο διαδίκτυο

Χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο από ευαίσθητες προσωπικές στιγμές ανήλικων κοριτσιών και γυναικών διακινούνται στο ίντερνετ εν γνώσει της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Κατεπείγουσα έρευνα από την εισαγγελία μετά την παράδοση υλικού από το Documento

Ανατριχιαστικές παραγγελίες: «Aλάνια μου από Χανιά έχουμε να στείλουμε ωραία πραματάκια. Ανταλλάζω Μαρία Δ. με Σοφία Κ.»

ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΔΟΓΜΑ «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ» Αγρια εγκλήματα στην πιο αστυνομοκρατούμενη χώρα

Εγκληματολόγοι, νομικοί και κοινωνιολόγοι μιλούν για τον φαύλο κύκλο αλληλοτροφοδότησης της βίας και ατελέσφορων αστυνομικών μέτρων

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Are you talking to me?

Ο Ι.Σ.Καριώτης γράφει για το νέο αστέρι της θρησκείας και της πατρίδας, αυτουργό κηραλοιφών και θείων επιστολών και επενδυτή της βλακείας

ΕΚΤΡΩΜΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Λαιμητόμος για τον κόσμο της μισθωτής εργασίας

Ατομικές συμβάσεις, ελαστικό δεκάωρο (!) και απελευθέρωση απολύσεων

ΦΙΜΩΣΗ & ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ Τα 30 περιστατικά της ΕΡΤ

«ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΙΑΔΑ» Της στραβής Προανακριτικής της φταίνε οι μάρτυρες

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Πληθαίνουν οι κόντρες και οι αντιρρησίες

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ Αιματοκύλισμα διαρκείας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Αυγενάκης απειλεί, οι χούλιγκαν δεν τον ακούνε

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ: Ολγα Γεροβασίλη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Απόστολος Κρυωνίδης, Μαρία Μαυροειδή, Γρηγόρης Μισκεδάκης

Μαζί, όπως κάθε Κυριακή, το docville με συνεντεύξεις που θα συζητηθούν:

Ο Γιώργος Νταλάρας μιλάει στον Αντώνη Μποσκοΐτη για την τέχνη, την πολιτική, τον πολιτισμό αλλά και την ίδια τη ζωή.

Η Αγγλίδα συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ σε συνέντευξή της στην Έμυ Ντούρου μιλάει για τη σχέση της με την Ελλάδα, την πανδημία και το Brexit, ενώ αναφέρει την εντύπωση που της έκανε η πρώτη φορά που αντίκρισε την Σπιναλόγκα.

Η Μαρία Μαυροειδή, δρ ιστορικός – βιομηχανική αρχαιολόγος και πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Επιτροπής για τη Διατήρηση της Βιομηχανικής Κληρονομιάς (TICCIH), διερευνά τα όρια διαχείρισης της βιομηχανικής κληρονομιάς με αφορμή τις περιπτώσεις της ΠΥΡΚΑΛ και του πρώην Νηματουργείου Φουστάνου στο Νέο Φάληρο.

Μια συζήτηση του στιχουργού και ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Φασουλά με την Αφροδίτη Ερμίδη με αφορμή τις νέες του στιχουργικές συνεργασίες αλλά και αναφορικά με τη «βάσανο» των λέξεων.

Ο Βρασίδας Καραλής, που διδάσκει Βυζαντινές και Νεοελληνικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ, μιλάει στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του ελληνικού κινηματογράφου με αφορμή την έκδοση στα ελληνικά του βιβλίου του «A history in Greek cinema».

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου βιβλίου του «Μικρού Αρχηγού» ο συγγραφέας Βαγγέλης Γεωργάκης γράφει για την επιστροφή ενός χάρτινου θρύλου, του Ελ Καπιτάν, που στοίχειωσε τον ύπνο του Τζιμ Ανταμς, της Ντιάνα Μόρισον, του Πεπίτο Γκονζάλες και του Τσιπιρίπο και γεννήθηκε από την υπέροχη φαντασία του Θέμου Ανδρεόπουλου, του Γιώργου Μαρμαρίδη και του Κωνσταντίνου Ραμπατζή στα 70s.

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου παρουσιάζει ένα δυνατό πρόγραμμα με 80 παραγωγές, επιβλητικά ονόματα από το εξωτερικό αλλά και έμφαση στην ελληνική δημιουργία. Επιμέλεια: Ηλέκτρα Ζαργάνη.

Στη στήλη Νew Εntries ο ψυχολόγος, στιχουργός και ερμηνευτής Θοδωρής Τσάτσος αποκαλύπτεται στην Αφροδίτη Ερμίδη.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χάρης Αθανασιάδης γράφει για την πρόσβαση των διάφορων κοινωνικών στρωμάτων στην ανώτατη εκπαίδευση και την έγνοια των ισχυρών να ανακόψουν την κοινωνική κινητικότητα.

Και στην έκδοση των 4,5 ευρώ HotDoc.History, ένα βιβλίο 100 σελίδων για τον Μεγάλο Ναπολέοντα, 200 χρόνια από τον θάνατό του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter