A Bola: «Ο Ολυμπιακός πρόσφερε Καραμάνο για τον Μάρτινς»

A Bola: «Ο Ολυμπιακός πρόσφερε Καραμάνο για τον Μάρτινς»

Λίστα με ποδοσφαιριστές προκειμένου να επιλέξει, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται ο Τάσος Καραμάνος, προσφέρει ο Ολυμπιακός στην Γκιμαράες, προκειμένου να «ελευθερώσει» τον Πέδρο Μάρτινς για τον πάγκο του!

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα της A Bola, σημειώνοντας την νέα εξέλιξη που υπάρχει στο σήριαλ του Πορτογάλου προπονητή με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

«Υπάρχει ένα νέο στοιχείο στις διαπραγματεύσεις που γίνονται μεταξύ Γκιμαράες και του Ολυμπιακού, σε μια προσπάθεια να «ξεκλειδώσει» τον Πέδρο Μάρτινς», αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα. «Ο Ολυμπιακός έθεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Γκιμαράες μία λίστα με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να δοθούν, με τον Τάσο Καραμάνο να βρίσκεται στην κορυφή της. Ο Ελληνας επιθετικός που αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν με την Φεϊρένσε, ως δανεικός από την ελληνική ομάδα. Ο 26χρονος επιθετικός, αγωνίστηκε σε 32 αναμετρήσεις, σκοράροντας έξι γκολ».

Η Ναντ θέλει Μάρτινς ή Περέιρα για διάδοχο του Κονσεισάο, απορρίφθηκε ο Μπέντο

Πάντως ο Ολυμπιακός φέρεται να συναντά ένα ακόμα εμπόδιο στην προσπάθεια να πάρει στον πάγκο του τον Πέδρο Μάρτινς. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα της L? Equipe, η Ναντ αναζητά προπονητή από την Πορτογαλία, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σέρζιο Κονσεϊσάο. H γαλλική ομάδα, ήδη ετοιμάζεται για την αποχώρηση του πρώην παίκτη και παράγοντα του ΠΑΟΚ για την Πόρτο, αναζητώντας την διάδοχη κατάσταση. Η L’Equipe, υπογραμμίζει ότι απορρίφθηκε η περίπτωση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο, αλλά εξετάζει εκείνες του Πέδρο Μάρτινς της Γκιμαράες και του Βίτορ Περέιρα, επίσης πρώην του Ολυμπιακού, που δεν κατάφερε να κρατήσει στην δεύτερη κατηγορία την Μόναχο 1860.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter