A, μίλησε και ο Δήμαρχος, που είναι στο ΚΙΝΑΛ, και θυμήθηκε ότι πέρασε μια …Συμφωνία (Photo)

A, μίλησε και ο Δήμαρχος, που είναι στο ΚΙΝΑΛ, και θυμήθηκε ότι πέρασε μια …Συμφωνία (Photo)

Έτσι είναι οι σοφοί πολιτικοί. Δεν βιάζονται να δηλώσουν κάτι, δεν παίρνουν το ρίσκο της γνώμης, αφήνουν τα πράγματα να εξελιχθούν, βλέπουν, μετράνε αντιδράσεις και πράττουν. Ναι αλλά περίπου έτσι αντιδρά και ο Ραν Ταν Πλαν στον Λούκι Λουκ: του πατάνε την ουρά στην πρώτη σελίδα και γαβγίζει με πόνο στην τελευταία…

Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, και Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μόλις χθες αποφάσισε να μας πει κάτι – μην νομίζετε τη γνώμη του για την ίδια τη Συμφωνία – παρά το γεγονός ότι το κόμμα του οποίου προσπάθησε να ηγηθεί, πέρασε (κι ίσως περνάει ακόμη) απο τα σαράντα κύματα. Και τι μας είπε; Πόσο καλός είναι που πέρσι υπέγραψε συμφωνία με τα Σκόπια και ελπίζει αυτή του πράξη (που προφανώς καλώς καμωμένη είναι) «να συμβάλει συμβάλει στην αποκλιμάκωση της έντασης και του εμπρηστικού λόγου των τελευταίων εβδομάδων».

Επί της ουσίας …μηδέν εις το πηλίκον  – που δυστυχώς δεν είναι και το μόνο (μηδέν) που παίρνει ως πολιτικός και ως Δήμαρχος. 

Διαβάστε τη χθεσινή ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων: Η συμφωνία Αθηνών -Σκοπίων, που υπογράψαμε πέρσι, μπορεί να αποτελέσει μοντέλο συνεργασίας και να οδηγήσει τις σχέσεις των δύο πρωτευουσών σε μία νέα εποχή. Ελπίζω να συμβάλει στην αποκλιμάκωση της έντασης και του εμπρηστικού λόγου των τελευταίων εβδομάδων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter