ΑΒ Βασιλόπουλος: Δύο νέες διακρίσεις για την καινοτομία στην προστασία του περιβάλλοντος

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δύο νέες διακρίσεις  για την καινοτομία στην προστασία του περιβάλλοντος

H AB Bασιλόπουλος, ολοκληρώνει δυναμικά την πορεία βραβεύσεών της για το 2017, προσθέτοντας στο δυναμικό της δύο ακόμα νέα βραβεία.

 Η εταιρεία, διακρίθηκε στη διοργάνωση Waste and recycling Awards, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα για μία ακόμα φορά τόσο την υπεύθυνη στάση της και το σεβασμό της προς το περιβάλλον, όσο και την καινοτομία που διατρέχει κάθε επίπεδο των ενεργειών της.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, η εταιρεία απέσπασε τιμητική διάκριση στην κατηγορία Recycling (Compost – Materials Recovery) για τα Κέντρα Ανακύκλωσης ΑΒ, ενώ αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία Food Recovery, για το πρόγραμμα Kοινωνικής Yπευθυνότητας «Τρόφιμα Αγάπης».

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με τα Κέντρα Ανακύκλωσης αποτελεί την πρώτη αλυσίδα σουπερμάρκετ και τη μοναδική εταιρεία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη, που εφαρμόζει Ατομικό Σύστημα Ανακύκλωσης. Παράλληλα, με τα Τρόφιμα Αγάπης αποτελεί την πρώτη αλυσίδα στη χώρα που εφαρμόζει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης κοντόληκτων προϊόντων.

Η διοργάνωση Waste & Recycling Awards, πραγματοποείται για δεύτερη χρονιά και επιβραβεύει εταιρείες και φορείς που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα και ακολουθούν κορυφαίες πρακτικές διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με πίστη στο όραμά της για ένα καλύτερο αύριο, αποδεικνύει στην πράξη την ευαισθησία της για την προστασία του περιβάλλοντος. Με τη δημιουργικότητα και την καινοτομία που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της, μεταφέρει το μήνυμα για την προστασία του φυσικού πλούτου σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, ενώ παρέχει σε όλους τις υποδομές ώστε να συμβάλλουν σε έναν πιο πράσινο πλανήτη. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter