ΑΒ Βασιλόπουλος: «Γεύσεις με παράδοση» από κάθε γωνιά της Ελλάδας

ΑΒ Βασιλόπουλος: «Γεύσεις με παράδοση» από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 80 χρόνια, είμαστε αφιερωμένοι στα πιο εκλεκτά ελληνικά προϊόντα που παράγονται με ντόπια υλικά και με συνταγές που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά από επιλεγμένους Έλληνες Παραγωγούς, τους δικούς μας ανθρώπους.

Για αυτό, φέραμε μια ποικιλία εξαιρετικών τυριών από μικρούς παραγωγούς και από φημισμένα τυροκομεία του τόπου μας. Μέσα από μια ποικιλία 20 κωδικών, σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου μας, οι πελάτες μας απολαμβάνουν και ανακαλύπτουν «γεύσεις με παράδοση», γεύσεις αυθεντικές, γεύσεις που μας ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από τα βορειοδυτικά βουνά της χώρας, τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, την Θεσπρωτία και την Ορεινή Κορινθία έως την Κω, την Ίο, τη Μύκονο, τη Σύρο, την Χίο και τα Χανιά.

Γιατί στην ΑΒ, έχουμε πάθος για το «καλό τυρί». Έχουμε πάθος για την ελληνική παράδοση στην τυροκομία και το μεράκι των Ελλήνων Παραγωγών. Γιατί στην ΑΒ, θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μόνο τα καλύτερα τυριά, εκλεκτά και ιδιαίτερα, από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter