ΑΒ Βασιλόπουλος: «Γεύση από το μέλλον» σε Ελληνικό και Θεσσαλονίκη!

ΑΒ Βασιλόπουλος: «Γεύση από το μέλλον» σε Ελληνικό και Θεσσαλονίκη!

Με αφορμή τα 80 χρόνια ΑΒ, η αγαπημένη αλυσίδα σουπερμάρκετ παρουσίασε στους πελάτες της τα ανανεωμένα ΑΒ Ελληνικό και ΑΒ Μακεδονία, σε δύο τριήμερα φεστιβάλ με «Γεύση από το Μέλλον».

Ξεπερνώντας για ακόμη μία φορά τον εαυτό της, η ΑΒ Βασιλόπουλος, που έχει συνδεθεί στην καρδιά και το μυαλό των 2.500.000 πελατών της με το καινούριο και το διαφορετικό, μας συστήνει το «Κατάστημα του μέλλοντος» μέσα από ολοκαίνουρια τμήματα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες που ήρθαν στο Ελληνικό και την πόλη της Θεσσαλονίκης, για να μείνουν.

ΑΒ Ελληνικό: Η αγοραστική εμπειρία του αύριο…σήμερα!

Την αγοραστική εμπειρία ΑΒ ζήσαμε και εμείς στο ΑΒ Ελληνικό. Μέσα από ειδικές δράσεις, κεράσματα και εκπλήξεις ανακαλύψαμε τα νέα τμήματα που κάνουν τη διαφορά. Με επιλογές υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, προτάσεις υψηλής γαστρονομίας, ολόφρεσκους χυμούς, σούσι που φτιάχνεται μέσα στο κατάστημα και γευστικά έτοιμα γεύματα για όλα τα γούστα, η εμπειρία των καθημερινών αγορών απογειώνεται. Ταυτόχρονα, ήρθαμε σε επαφή με τις καινούριες ψηφιακές υπηρεσίες του ΑΒ Ελληνικό, που κάνουν τις αγορές εύκολες και γρήγορες για όλους, ειδικά σε μια καθημερινότητα που όλα… «τρέχουν».

Τα ολοκαίνουρια τμήματα

Με «ανεβαστική» διάθεση και οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιανό, στο ρυθμό της μουσικής των Swingin’ Cats και του Εasy 97,2, που «εξέπεμπε» live, πήραμε μια γεύση από τις νέες επιλογές που μας προσφέρει η ΑΒ, με τον πιο συναρπαστικό τρόπο!

Ξεκινήσαμε την περιήγησή μας από το ολοκαίνουριο τμήμα «Armonia». Περιλαμβάνει 1.700 βιολογικά, οικολογικά και λειτουργικά προϊόντα (επιλογές για vegans, προϊόντα χωρίς γλουτένη, με χαμηλά λιπαρά, με υψηλή πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη, προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και φυτικά καλλυντικά) που μας προσφέρουν απόλυτη ισορροπία στην διατροφή κάθε μέρα. Πρόκειται για ένα τμήμα αφιερωμένο στην υγιεινή ζωή, την καλή διατροφή και τη φροντίδα για το περιβάλλον.

Εκεί συναντήσαμε την Food Blogger, Εύα Μονοχάρη, και τη Διατροφολόγο, Κατερίνα Βλάχου, οι οποίες μέσα από διαδραστικά workshops μας έδωσαν συμβουλές για την αξία της ισορροπημένης διατροφής και της ευεξίας στην καθημερινότητά μας.

Έπειτα, προχωρήσαμε στο τμήμα «La Fromagerie» με τα «Εκλεκτά Τυριά». Εκεί είχαμε την ευκαιρία να βρούμε σπάνια τυριά που παρασκευάζονται σε μικρά τυροκομεία σε κάθε γωνιά του κόσμου. Και την Ελλάδα, φυσικά. Οι ειδικοί βρέθηκαν στο πλευρό μας για να μας βοηθήσουν να ταιριάξουμε το κατάλληλο κρασί με το κατάλληλο είδος τυριού. Συγκεκριμένα, ο cheese expert, Βασίλης Γκαγκαστάθης, και ο sommelier, Άγγελος Αντωνίου, με την εμπειρία τους μας μύησαν στα μυστικά του καλού τυριού και του καλού κρασιού.

Η επόμενη στάση πραγματοποιήθηκε στο τμήμα με το ολόφρεσκο σούσι, που ετοιμάζεται επιτόπου, ενώ στη συνέχεια «εξερευνήσαμε» το «Fresh Juice Bar» με τους φρεσκοστυμμένους γευστικούς χυμούς από φρούτα και λαχανικά, καθώς και τα λαχταριστά smoothies που μας δίνουν την απαραίτητη ενέργεια στην καθημερινότητά μας. Ανάλογα με τα γούστα, ο κάθε πελάτης μπορεί είτε να φτιάξει τον χυμό που του ταιριάζει συνδυάζοντας φρούτα και λαχανικά, είτε επιλέγοντας από τις προτάσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Επιπλέον, δοκιμάσαμε τα νόστιμα πιάτα στη γωνιά ετοίμων γευμάτων «ΑΒ You`ll love», που ετοίμασε σε live cooking sessions ο αγαπημένος σεφ Άκης Πετρετζίκης!

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες

Με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες, οι αγορές μπορούν να γίνονται με άνεση και με ευκολία.

Ποιες είναι;

Με τις oθόνες ψηφιακής σηματοδότησης μπορούμε να βλέπουμε προσφορές και χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Στα κιόσκια που συναντάμε σε συγκεκριμένα τμήματα ενημερωνόμαστε για νέα προϊόντα και προσφορές αλλά και μοναδικές συνταγές.

Επίσης, για εξοικονόμηση χρόνου βρίσκουμε μηχανισμό για σειρά προτεραιότητας στα τμήματα service. Έτσι, συνεχίζουμε τις αγορές μας μέχρι να ειδοποιηθούμε με μήνυμα στο κινητό μας ότι έχει έρθει η σειρά μας για να εξυπηρετηθούμε.

Τέλος, με τα αυτόματα ταμεία οι καθημερινές μας αγορές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα.

Και φυσικά, από όλη αυτή τη ψηφιακή μαγεία δεν θα μπορούσε να λείπει η Pepper, το έξυπνο και φιλικό ρομπότ που μας καλωσορίζει στο κατάστημα, μας δίνει πληροφορίες και μας ψυχαγωγεί.

Αυτή η μοναδική αγοραστική εμπειρία, έχει ήδη μεταφερθεί και στο ΑΒ Μακεδονία, ώστε όλοι οι Θεσσαλονικείς να απολαμβάνουν μοναδικές λύσεις σε προϊόντα και κατηγορίες, καθώς και υπηρεσίες που αλλάζουν τα δεδομένα στα καθημερινά ψώνια!

Επισκεφθείτε το ΑΒ Ελληνικό και το ΑΒ Μακεδονία, για να γνωρίσετε από κοντά το “κατάστημα του μέλλοντος”, που ήρθε για να μας συναρπάσει!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter