AB Plus: Τα καθημερινά σας ψώνια με προσφορές… σχεδιασμένες, μόνο για εσάς!

AB Plus: Τα καθημερινά σας ψώνια με προσφορές… σχεδιασμένες, μόνο για εσάς!

Θέλετε προσωπικές προσφορές, μόνο για εσάς, για τα αγαπημένα σας προϊόντα; Τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τα επιπλέον προνόμια της AB Plus!

Είστε έτοιμοι για ένα αγοραστικό ταξίδι προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και κοντά στις αγοραστικές σας προτιμήσεις με … επιβράβευση; Τότε, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη νέα αγοραστική εμπειρία ΑΒ, και τις αποκλειστικές ΑΒ Plus προσφορές. Ναι, καλά διαβάσατε, οι προσφορές προσαρμόζονται στον κάθε πελάτη, ξεχωριστά, ανάλογα με τις αγοραστικές του συνήθειες!

https://www.youtube.com/watch?v=VFFWNIpRmr0

Σε αυτή την κατεύθυνση, η ΑΒ Βασιλόπουλος εξελίσσει το πρόγραμμα πιστότητας AB Plus με αποκλειστικές προσφορές για κάθε πελάτη σε έξι αγαπημένα προϊόντα – μέρος του καθημερινού του «καλαθιού», που αποστέλλονται και ενεργοποιούνται με ψηφιακό τρόπο. Έτσι, η ΑΒ αναπτύσσει προσωπική και άμεση επικοινωνία με κάθε πελάτη ξεχωριστά και προσφέρει σε κάθε έναν, αυτά που χρειάζεται, από όπου και αν βρίσκεται.

Με την AB Plus, το ιστορικότερο σχήμα πιστότητας της αγοράς που ήδη μετρά 22 χρόνια επιβράβευσης των πελατών που εμπιστεύονται τα καταστήματα ΑΒ για τις καθημερινές τους αγορές, η ΑΒ δημιουργεί σήμερα μια νέα αγοραστική εμπειρία. Με την τεχνολογία στο επίκεντρο, ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του σύγχρονου καταναλωτή για να κάνει τα ψώνια σας πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο συναρπαστικά και πιο … «προσωπικά».

Αυτός, λοιπόν, είναι ο κόσμος της AB Plus! Ένας κόσμος γεμάτος προσφορές και μοναδικές εκπλήξεις, που μας αφορούν. Ένας κόσμος με περισσότερα οφέλη ειδικά για εμάς, τους κατόχους της κάρτας ΑΒ Plus, που μπορούμε πλέον να απολαμβάνουμε επιπλέον προσφορές πόντων για τα αγαπημένα μας προϊόντα ώστε να εξοικονομούμε χρήματα μιας και κερδίζουμε πιο γρήγορα επιταγές έκπτωσης 6€ για τις επόμενες αγορές μας (200 πόντοι AB Plus= επιταγή έκπτωσης €6). Ένας κόσμος με προσφορές που απευθύνονται μόνο σε εμάς, με βάση τις δικές μας ανάγκες και κοντά στις αγοραστικές μας προτιμήσεις. Γιατί τα καθημερινά ψώνια στην ΑΒ είναι μια «προσωπική» υπόθεση!

Τι κερδίζετε

Για κάθε 200 πόντους στην κάρτα πιστότητας AB Plus, ο πελάτης κερδίζει μια επιταγή έκπτωσης €6 για τις επόμενες αγορές (1 πόντο για κάθε €3 τελικής αξίας αγορών*) μαζί με πολλούς επιπλέον πόντους από προσφορές για όλους σε προϊόντα και κατηγορίες, κουπόνια και παιχνίδια στα κιόσκια AB Touchpoint και ψηφιακά, ειδικές ενέργειες, διαγωνισμούς, συνεργασίες. Και πλέον, ήρθαν για να μείνουν και οι αποκλειστικές προσφορές για τον κάθε έναν πελάτη, ξεχωριστά, σε έξι αγαπημένα του προϊόντα.

Μέχρι πρόσφατα, η διαδικασία έκδοσης της AB Plus κάρτας γινόταν μέσω φυσικής αίτησης απόκτησης στο κατάστημα ή online μέσω του ab.gr. Πλέον, η διαδικασία έκδοσης νέας κάρτας θα είναι αποκλειστικά ψηφιακή και μπορεί να γίνει δική σας με τους εξής τρόπους:

· Μέσω των Kiosks AB TouchPoint των καταστημάτων

· Μέσω του ab.gr

· Μέσω της νέας εφαρμογής ΑΒ app για κινητά

Πώς θα μπείτε στον κόσμο της AB Plus

Ο καθένας πελάτης μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό από το ab.gr ή από το νέο ΑΒ app δηλώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία και είτε να εκδώσει κάρτα αν δεν έχει είτε να συνδέσει με αυτόν την υφιστάμενη κάρτα AB Plus. Εναλλακτικά, μπορεί να κάνει εγγραφή με κάρτα ΑΒ Plus μέσω των kiosks ΑΒ Touchpoint, στα καταστήματα της αλυσίδας, και, έτσι, να δημιουργήσει λογαριασμό.

Τα οφέλη του νέου AB app

Μέσα από το λογαριασμό στο ab.gr, αλλά και μέσω του νέου AB app, κάθε πελάτης της ΑΒ – κάτοχος της κάρτας AB Plus:

• Έχει την κάρτα του διαθέσιμη σε ψηφιακή μορφή για να την έχει πάντα μαζί του και να τη σκανάρει απευθείας στα ταμεία των καταστημάτων

• Παρακολουθεί τις αποδείξεις και τους πόντους AB Plus, καθώς και τους πόντους που υπολείπονται για την επόμενη επιταγή έκπτωσης 6€

• Ενημερώνει τα στοιχεία του και τις προτιμήσεις επικοινωνίας

• Εφόσον το επιθυμεί και έχει κλικάρει τη σχετική επιλογή στο λογαριασμό του, παρακολουθεί και ενεργοποιεί τις προσωπικές του προσφορές, ώστε να είναι στη συνέχεια διαθέσιμες προς εξαργύρωση για την επόμενη επίσκεψη στα καταστήματα ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα AB 

*Η αξία των προϊόντων που διατίθενται με οποιαδήποτε προσφορά (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά προϊόντα σε προσφορά, προϊόντα με έκπτωση, προϊόντα σε προσφορά 1+1 δώρο, 2+1 δώρο κλπ) δεν προσμετράται στον υπολογισμό των πόντων στο πλαίσιο του προγράμματος πιστότητας AB Plus. Διευκρινίζεται ότι η αξία των «επιταγών έκπτωσης 6€» της ΑΒ επιμερίζεται στο σύνολο των προϊόντων που έχουν αγοραστεί και οι πόντοι υπολογίζονται επί της τελικής αξίας των προϊόντων που συμμετέχουν στον υπολογισμό πόντων βάσει των ανωτέρω.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter