Αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό για ΑΕΚ, 2-0 την Λαμία

Αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό για ΑΕΚ, 2-0 την Λαμία

Με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο, Εζεκιέλ Πόνσε, η ΑΕΚ… ξεκλείδωσε στο 63΄ την καλοστημένη άμυνα της Λαμίας, ενώ ο Νέναντ Κρστίτσιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα στο ΟΑΚΑ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και στην ουσία κλείδωσε την υπόθεση πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Το πρώτο 45λεπτο είχε ελάχιστες συγκινήσεις και όταν οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ακούστηκαν και αποδοκιμασίες μικρής έντασης. Το πρόβλημα για την Ενωση ήταν ότι δεν λειτούργησε η μεσαία της γραμμή και οι Σιμόες – Κρστίτσιτς δεν μπορούσαν να βγάλουν την ομάδα τους στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με ξεκάθαρο στόχο να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους και τα κατάφεραν με σχετική ευκολία. Επιθετικά δεν είχαν ούτε μία τελική προσπάθεια.

Στο 37’ ο Μάνταλος έκανε κάτι σαν σέντρα, όμως το σουτ του, του βγήκε λόμπα και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47’ ο Μελίσσας απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο κεφαλιά του Λιβάγια. Στο 61’ ο Πόνσε σούταρε αλλά ο 37χρονος Καρυπίδης πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ άνοιξε το σκορ. Ο Μάνταλος γέμισε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και ο Πόνσε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Αυτό ήταν το γκολ Νο18 για τον άσο του Δικέφαλου.

Στο 89’ ο Μπογέ έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μελίσσα και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρστίτσιτς σκόραρε με προβολή.

Η Λαμία έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 95΄, όμως ο Μπάρκας απέκρουσε το σουτ του Αντέτζο.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πόνσε, Οικονόμου, Κρστίτσιτς, Μπαράλες, Καρυπίδη.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσόσιτς, Οικονόμου, Μπακάκης, Χουλτ, Γκάλο (46’ Κλωναρίδης), Σιμόες, Κρστίτσιτς (93’ Αλεφ), Μάνταλος, Λιβάγια (74’ Μπογέ), Πόνσε.

Λαμία: Μελίσσας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπλάζιτς (69’ Πίτι), Μπεχαράνο, Τομάς (79’ Μπερτόλιο), Καραμάνος, Μπαράλες (56’ Επστάιν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter