Αβάσταχτη η πίεση στο νοσοκομείο Νίκαιας λόγω της υποστελέχωσης

Αβάσταχτη η πίεση στο νοσοκομείο Νίκαιας λόγω της υποστελέχωσης

Με την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον» οι γιατροί του νοσοκομείου Νίκαιας επισημαίνουν στον διοικητή και σε όλους του αρμόδιους ότι «το ποτήρι έχει ξεχειλίσει».

Σε απόφαση που πήρε η γενική συνέλευση του νοσοκομείου αναφέρεται ότι το νοσοκομείο με δεδομένο της τραγικής υποστελέχωσης πιέζεται αβάσταχτα τόσο από τις αυξημένες νοσηλείες του Covid όσο και από τα λοιπά νοσήματα. Οι γιατροί υπογραμμίζουν ότι πρέπει να υπάρξει χωροταξικό διαχωρισμός των κρουσμάτων της επιδημίας από τους ασθενείς με τα άλλα νοσήματα για την καταπολέμηση της διασποράς ενώ επισημαίνουν ότι ήδη βιώνουν τις επιπτώσεις της μετατροπής των νοσοκομείων σε μια νόσου αντιμετωπίζοντας περιστατικά σε πολύ βαριά κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν .

Το ιατρικό προσωπικό απαιτεί άμεσα και εν’ όψη της σημερινής εφημερίας από την διοίκηση να καταρτίσει να υπογράψει και να κοινοποιήσει συγκεκριμένο σχέδιο διαχείρισης της εφημέρευσης των κλινικών και τμημάτων της νοσηλείας των ασθενών covid και μη.

Οι γιατροί προειδοποιούν ότι δεν θα επιτρέψουν ξανά στελέχη της κυβέρνησης αντί να απολογούνται για την κατάσταση στο νοσοκομείο να στοχοποιούν τους γιατρούς για τις δικές τους εγκληματικές και κυβερνητικές ευθύνες.


Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter