Αβραμόπουλος: Πρέπει να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα για το χρέος

Αβραμόπουλος: Πρέπει να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα για το χρέος

Σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup της Πέμπτης προσβλέπει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος και έστειλε το μήνυμα ότι θα πρέπει επίσης, όπως είπε, να δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το ζήτημα του χρέους.

“Οι φημολογίες, από όπου και αν προέρχονται, δεν συμβάλλουν εποικοδομητικά, ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να δώσουμε τη δυνατότητα στην Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της και να ανοίξει και πάλι ένας αισιόδοξος ορίζοντας για την κοινωνία και την οικονομία” δήλωσε ο Επίτροπος προσθέτοντας πως η χώρα χρειάζεται κοινωνική και πολιτική σταθερότητα.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ελληνικός λαός έχει κάνει τεράστιες οικονομικές θυσίες και συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από μεγάλη πίεση και αυτό αναγνωρίζεται απ’ όλους. Επεσήμανε μάλιστα πως η ανεργία έχει εκτιναχθεί στα ύψη και εξακολουθεί να βρίσκεται σε απαράδεκτα επίπεδα, κυρίως ανάμεσα στους νέους ανθρώπους.

Σε δηλώσεις του ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας έστειλε μάλιστα μήνυμα τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, και πρέπει τώρα όλοι να κάνουν το ίδιο. “Η Επιτροπή, από την πρώτη κιόλας στιγμή, στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας, της ελληνικής κοινωνίας, των Ελλήνων πολιτών. Είναι γνωστή η στήριξη της Επιτροπής για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ. Και θυμηθείτε τις πολύ δύσκολες στιγμές που περάσαμε πριν από περίπου δύο χρόνια. Και όλοι αναγνωρίζουν ότι η Επιτροπή συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στην εφαρμογή των πολύ δύσκολων και ιδιαίτερα απαιτητικών μεταρρυθμίσεων” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter