Άβυσσος η ψυχή του πρωθυπουργού!

Άβυσσος η ψυχή του πρωθυπουργού!

Μερικές φορές στην πολιτική αναρωτιέσαι «αν είναι δυνατόν» και μετά σκέφτεσαι πως «ναι είναι» γιατί οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες, εμμονές, ψυχώσεις…

Αυτή τη φορά οι πληροφορίες έφτασαν και αφορούσαν την κρίση του προσφυγικού με την Τουρκία.

Το ερώτημα που τέθηκε ήταν γιατί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος χαρακτήρισε τα τεκταινόμενα στον Έβρο, ως «εισβολή», κάτι που σίγουρα παραπέμπει σε κατάσταση πολέμου, δεν συγκαλεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.

Η απάντηση ήρθε και έλεγε πως ο κ. Μητσοτάκης θέλει τη σύγκληση του Συμβουλίου αλλά σκοντάφτει στην εμμονική του αντίληψη περί πολιτικής. Ή καλύτερα στο «εγώ» του!

Δεν θέλει να νομιμοποιήσει με κανέναν τρόπο τον νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο και θα προέβαινε βέβαια και σε δηλώσεις, ενισχύοντας το κύρος του κάτι που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προσπαθήσει να βλάψει με πολλούς τρόπους. 

Οπότε, όπως αναφέρεται, περιμένει την ορκωμοσία της νέας Προέδρου Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ( θα ορκισθεί στις 13 Μαρτίου) και βλέπουμε… ελπίζοντας πως η Τουρκία θα κάνει πίσω.

Τώρα, πως μπορεί να ασκήσεις εξωτερική πολιτική και πώς μπορείς να αφήσεις τα εθνικά θέματα στα χέρια ατόμων με τόσες εμμονές, είναι άξιο απορίας…

Άβυσσος η ψυχή του νυν πρωθυπουργού! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter