Αδ. Γεωργιάδης: «Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος»!

Αδ. Γεωργιάδης: «Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος»!

Aπέκλεισε κάθε πιθανότητα να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδοw o υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, 

«Προχωράμε με Σχέδιο και Πειθαρχία!» έγραψε στο twitter ο υπουργός δημοσιεύοντας τη νέα ΚΥΑ (ΦΕΚ 28 Μαρτίου άρ. Φύλλου 1081) με την οποία προβλέπεται ότι παρατείνεται έως τις ‪11 Απριλίου‬ η απαγόρευση λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε 66 κλάδους της οικονομίας για τον περιορισμό του κινδύνου της διασποράς του κορονοϊού. Από το μέτρο εξαιρούνται οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον καθώς και τις υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών, ανανέωσης υπολοίπου, επισκευής και αντικατάστασης συσκευών.

Καραντίνα

«Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος. η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε καλό είναι να το λέμε από τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σκάϊ και πρόσθεσε ότι αύριο Δευτέρα, θα εκδώσει εγκύκλιο προς κτηνοτρόφους και σφαγείς να λάβουν υπόψιν τους ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη κατανάλωση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα.

Υποστήριξε πως ενώ η χώρα τα έχει πάει καλά στην διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού θα ήταν «πολύ μεγάλο λάθος» να μεταδοθεί στην επαρχία από την Αθήνα που έχει τα πιο πολλά κρούσματα. Κάλεσε τους πάντες να κάνουν υπομονή έναν μήνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter