Άδ. Γεωργιάδης: Πότε με το… φτυάρι πότε με το μπαστούνι του γκολφ, όλη μέρα στη δουλειά! (Photos)

Άδ. Γεωργιάδης: Πότε με το… φτυάρι πότε με το μπαστούνι του γκολφ, όλη μέρα στη δουλειά! (Photos)
«Με πρωτοφανή ταχύτητα για τα ελληνικά δεδομένα» προχωρούν οι εργασίες της νέας τουριστικής επένδυσης της ΤΕΜΕΣ ΑΕ στην Πύλο, ισχυρίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος άφησε τις… μπουλντόζες από τη Βικιπαίδεια για το έργο στο Ελληνικό, και έπιασε το φτυάρι στο Costa Navarino.

Ο υπουργός Ανάπτυξης επισκέφθηκε τη μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΤΕΜΕΣ ΑE, Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο και στελέχη της εταιρείας για την πορεία υλοποίησης των νέων επενδύσεών της εντός του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, οι βουλευτές Μεσσηνίας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς και ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας.

Ο Αδωνις…εκστασιασμένος μίλησε για «μία νέα μεγάλη επένδυση» ενώ ενθουσιασμένος αναφώνησε πως «έρχομαι για μια ακόμη φορά και παρακολουθώ να συντελείται ένα θαύμα».

Βέβαια μετά το φτυάρι πήρε και το μπαστούνι για να παίξει λίγο γκολφ στο χορτάρι του ξενοδοχείου. Πότε τη ρακέτα του τένις, πότε το μπαστούνι του γκολφ, όλη μέρα στη δουλειά ο υπουργός των επενδύσεων. 

Όμως όλα αυτά πιο πολύ παραπέμπουν σε κυβερνητικά σόου για τον τηλεοπτικό ή φωτογραφικό φακό προκειμένου να δείξουν στην κυβέρνηση ότι όλα βαίνουν καλώς με το δήθεν “ριστάρτ” του ελληνικού τουρισμού που κήρυξε ο Κ. Μητσοτάκης με φόντο το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη. Βέβαια οι επαγγελματίες του τουρισμού και η εικόνα για το πόσα τελικά ξενοδοχεία θα ανοίξουν μάλλον δείχνουν πόσα διαφορετική είναι η πραγματικότητα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter