Άδεια τα έδρανα της ΝΔ στη δευτερολογία Μητσοτάκη

Άδεια τα έδρανα της ΝΔ στη δευτερολογία Μητσοτάκη

Χωρίς τη μισή Κοινοβουλευτική του Ομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται να δώσει απαντήσεις σε όσα του επέρριψε ο πρωθυπουργός, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αδυνατεί να πετύχει το προφανές, δηλαδή να συσπειρώσει την παράταξή του.

Σενάρια προκαλεί το γεγονός πως το «γαλάζιο» στρατόπεδο παρουσιάζεται αποδεκατισμένο την ώρα που ο αρχηγός της ΝΔ απαντά σε κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία στον πρωθυπουργό.

Η μισή Κ.Ο. λείπει από την αίθουσα της Ολομέλειας, ενώ επιφανή στελέχη και πιο συγκεκριμένα πρώην πρωθυπουργοί επέλεξαν να μην στηρίξουν με την παρουσία τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κίνηση που έχει πολιτική βαρύτητα και σημειολογία.

Απ’ ο,τι φαίνεται, ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δυσκολεύεται να εμπνεύσει αλλά αδυνατεί και να πείσει τους βουλευτές του για το στοιχειώδες, δηλαδή να παρευρίσκονται στην αίθουσα της Ολομέλειας την ώρα που τοποθετείται από το βήμα της Βουλής ενόσω εκείνος καλείται να απαντήσει -μεταξύ άλλων- για τις σκιώδεις και αδήλωτες επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του αλλά και για τη σκανδαλώδη ρύθμιση του δανείου του Κήρυκα Χανίων.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter